Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

18/06/2018 00:19:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 179
14/06/2018 La Sant Feliu Maker League comença a definir quins reptes de ciutat es marcarà com a fita

Primera trobada d'ideació de la Sant Feliu Maker League, el projecte que combinarà la cultura maker amb l'ecologia, l'aigua, el consum, el medi ambient i la millora de la qualitat de vida dels habitants de Sant Feliu. En aquesta primera fase, es van trobar actors de totes les parts implicades per definir uns objectius i uns reptes sobre els quals es treballarà a partir d'aquest any.

12/06/2018 Tres activitats de Sant Feliu Innova, reconegudes com a bones pràctiques municipals

STEAM School, el club de makers i el BIS (Baix Innova Social) són les tres activitats educatives, formatives i de foment de la innovació que han rebut la distinció del Banc de Bones Pràctiques dins de la categoria de noves tecnologies. Les tres són activitats gratuïtes i obertes a la ciutadania de Sant Feliu, amb una trajectòria àmplia i reconeguda socialment.

06/06/2018 Juny STEAM al Punt TIC i CO-Innova Sant Feliu

Noves activitats STEAM per a infants i joves!! Gaudeix de les noves propostes que t'ofereix el Punt TIC. Noves formacions, nous espais. Desenvolupament de videojocs, animació en 2D, Disseny  de joguines 3D. Més una exposició dels videojocs desenvolupats en el primer taller.

123456789
Link to ObjectExecute action