Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/05/2018 19:51:32

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 168
18/05/2018 El Post-grau en Planificació Estratègica de la UPF agafa Sant Feliu com un dels models d'estudi

Visita a CO-Innova Sant Feliu dels alumnes del Curs de Post-grau en Planificació i Articulació Estratègica i Operativa de la Pontificia Universidad Católica de Perú (PCUP) i que han fet una estada a Barcelona de la mà de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) a través de l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI). Va ser una sessió per conèixer els nous models de planificació estratègica davant del canvi accelerat que està aplicant Sant Feliu amb èxit des de fa anys.

15/05/2018 Activitats STEAM per a infants i joves de CO-Innova Sant Feliu
Nova oferta formativa als nostres Punt TIC: activitats STEAM per a infants i joves. Creem una línia d’activitats pensada especialment per a nens i nenes i joves en matèries STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques en sigles angleses). La majoria dels tallers es duran a terme al Punt TIC de la planta 1 de la Torre del Roser, CO-Innova Sant Feliu. No obstant, algun el seguirem fent al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig. I tots són gratuïts.
14/05/2018 Els projectes Yuzz/Explorer 2018 es presenten a la Fira de Sant Feliu

Solidaritat, cooperació, tecnologia, art, canvi social... una mica de tot això i, sobre tot, innovació és el que mou i uneix els projectes embarcats en aquesta edició del programa de talent jove emprenedor Yuzz/Explorer. I uns quants d’aquests projectes, no tots, van estar presents a la Fira Comercial -festes de primavera- de Sant Feliu, a la parada de Coworking Creus36, al costat de Sergi Moreno, col·laborador habitual de CO-Innova Sant Feliu.

123456789
Link to ObjectExecute action