Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/05/2018 22:33:20

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 169
22/05/2018 Yuzz/Explorer 2018 entra a la recta final

Última sessió formativa el dijous passat, recta final per als projectes Yuzz/Explorer 2018. Pia Mazuela (Smartib) va ser l'encarregada d'impartir aquesta sessió sobre les alternatives que hi ha per poder facturar sense haver de fer-se autònom/a. A partir d'ara, tots els projectes han de seguir treballant per al punt final del programa: l'entrega del pla de negoci.

18/05/2018 El Post-grau en Planificació Estratègica de la UPF agafa Sant Feliu com un dels models d'estudi

Visita a CO-Innova Sant Feliu dels alumnes del Curs de Post-grau en Planificació i Articulació Estratègica i Operativa de la Pontificia Universidad Católica de Perú (PCUP) i que han fet una estada a Barcelona de la mà de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) a través de l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI). Va ser una sessió per conèixer els nous models de planificació estratègica davant del canvi accelerat que està aplicant Sant Feliu amb èxit des de fa anys.

15/05/2018 Activitats STEAM de CO-Innova Sant Feliu per a infants i joves
Nova oferta formativa als nostres Punt TIC: activitats STEAM per a infants i joves. Creem una línia d'activitats pensada especialment per a nens i nenes i joves en matèries STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques en sigles angleses). La majoria dels tallers es duran a terme al Punt TIC de la planta 1 de la Torre del Roser, CO-Innova Sant Feliu. No obstant, algun el seguirem fent al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig. I tots són gratuïts.
123456789
Link to ObjectExecute action