Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/05/2018 15:40:31

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 170
24/05/2018 Assessorament a Ana Barbero, psicoterapeuta multifamiliar

Metgessa psicoterapeuta especialitzada en grups multifamiliars, pediatra, coach... Ana Barbero Sans va visitar les instal·lacions de CO-Innova Sant Feliu per informar-se i rebre assessorament en el procés emprenedor que està posant en marxa. Un projecte amb vocació innovadora, disruptiu, de millora de la salut, amb un nou enfocament i en el qual les solucions tecnològiques i la comunicació no hi poden faltar.

22/05/2018 Yuzz/Explorer 2018 entra a la recta final

Última sessió formativa el dijous 17 de maig, recta final per als projectes Yuzz/Explorer 2018. Pia Mazuela, d'Smart-ib, va ser l’encarregada d’impartir aquesta sessió. L'objectiu d'Smart-ib és canalitzar l'activitat econòmica dels seus socis, emprenedors que troben en aquesta cooperativa un recolzament en la part de la gestió mutualitzant serveis i altres recursos. En definitiva, facilitar a l’emprenedor centrar-se en el desenvolupament de la seva activitat professional.

18/05/2018 El Post-grau en Planificació Estratègica de la UPF agafa Sant Feliu com un dels models d'estudi

Visita a CO-Innova Sant Feliu dels alumnes del Curs de Post-grau en Planificació i Articulació Estratègica i Operativa de la Pontificia Universidad Católica de Perú (PCUP) i que han fet una estada a Barcelona de la mà de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) a través de l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI). Va ser una sessió per conèixer els nous models de planificació estratègica davant del canvi accelerat que està aplicant Sant Feliu amb èxit des de fa anys.

123456789
Link to ObjectExecute action