Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/06/2018 16:42:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 180
18/06/2018 298 alumnes a les activitats educatives STEAM de CO-Innova Sant Feliu el curs 2017-2018

Cinc centres educatius diferents. Edats entre 6 i 16 anys. 298 alumnes. Aquest curs, CO-Innova Sant Feliu tanca les activitats educatives STEAM, les que fomenten els continguts tecnològics, matemàtiques i art, amb aquest excel·lent balanç. Les activitats cobreixen un ampli ventall de possibilitats, des de conèixer un ordinador per dins fins a la programació i la robòtica. 

14/06/2018 La Sant Feliu Maker League comença a definir quins reptes de ciutat es marcarà com a fita

Primera trobada d'ideació de la Sant Feliu Maker League, el projecte que combinarà la cultura maker amb l'ecologia, l'aigua, el consum, el medi ambient i la millora de la qualitat de vida dels habitants de Sant Feliu. En aquesta primera fase, es van trobar actors de totes les parts implicades per definir uns objectius i uns reptes sobre els quals es treballarà a partir d'aquest any.

12/06/2018 Tres activitats de Sant Feliu Innova, reconegudes com a bones pràctiques municipals

STEAM School, el club de makers i el BIS (Baix Innova Social) són les tres activitats educatives, formatives i de foment de la innovació que han rebut la distinció del Banc de Bones Pràctiques dins de la categoria de noves tecnologies. Les tres són activitats gratuïtes i obertes a la ciutadania de Sant Feliu, amb una trajectòria àmplia i reconeguda socialment.

123456789
Link to ObjectExecute action