Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/02/2020 17:16:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

28/01/2016
Lectures: 1043
Els nostres yuzzers comencen a treballar!

 Dues setmanes després de la inauguració de l'edició 2016 de Yuzz a Sant Feliu, els nostres yuzzers han començat a treballar amb ganes i energia.

La primera setmana de treball ha estat un punt de trobada i de coneixement mutu de participants i projectes i de treball col·laboratiu per detectar punts forts i punts febles de totes les idees. 

Ara ja estan immersos en la preparació del primer repte que Yuzz els ha posat: la preparació del vídeo de presentació del Centre Yuzz Sant Feliu #unminutocon. Després de treballar diferents idees, ja estan fets els equips de treball a punt per a la gravació que ben aviat podrem veure tots. 

Però a més, el 28 de gener ja tenen la primera sessió formativa amb experts del programa Yuzz, una sessió de prototipatge d'idees amb Lego Serious Play que els servirà per acabar de redissenyar les seves propostes.

Mica en mica anirem explicant tots els projectes Yuzz que aquest any tenim a Sant Feliu.

 

El Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el suport i mecenatge de División Global Santander Universidades del Banc Santander, promou el programa YUZZ "Jóvenes con Ideas" amb la col·laboració local de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar