Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/09/2020 17:21:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

10/06/2016
Lectures: 1943
Lazzum, projecte d'innovació social col·laborativa, rep el Premi Emprenedor Turístic 2016

 Lazzum ha estat la iniciativa empresarial guanyadora del XII Concurs Projectes emprenedors en el Sector Turístic, certamen que convoca  anualment la Fundació Gaspar Espuña i el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT, i que té com objectiu  el foment de l'esperit emprenedor, la innovació com a estratègia competitiva i  la creació d'empreses i nous serveis turístics.

 

Lazzum és una plataforma d'activitats d'oci i turisme creatiu i inclusiu orientada a oferir propostes d'oci a tot tipus de col·lectius. Aquesta idea sorgeix d'un projecte inicial, Funtrip4all,  una plataforma online d'activitats turístiques i d'oci pensada per a persones amb discapacitat física o psíquica i que ja va rebre el segon premi d'emprenedoria social a l'edició 2015 de Biz Barcelona. Lazzum és un projecte més globalitzat, proporciona un punt de trobada on qualsevol persona pot compartir amb altres les seves aficions, coneixements i idees.

Recentment Lazzum ha organitzat el concurs "Ruta para todos" conjuntament amb Mamaproof, per a trobar noves rutes inclusives per activitats de família, projecte que ha tingut una molt bona acollida de participació i on hem trobat també presència d'exyuzzers de Sant Feliu. Entre els 12 finalistes hi hem trobat Estefania Reina, que va ser tercer classificat a l'edició Yuzz 2015 a Sant Feliu, i Anna Blasco, participant a l'edició 2014 amb un projecte de joc per a la gestió emocional. 

Anna Blasco ha estat finalment un dels guanyadors d'aquest concurs amb una ruta que promou el mindfulness i la relaxació. Felicitats! 

Des de Sant Feliu Innova estem molt contents de veure com alguns dels projectes i participants de Yuzz de casa nostra tiren endavant els seus i altres projectes, i especialment en aquells que ens aporten noves maneres de fer innovació social, amb un tema com és l'oci, molt cops no considerat com una necessitat, però que és també un puntal per a la inclusió d'aquelles persones amb unes necessitats especials.

Moltíssimes felicitats a tots, Lazzum i lazzers, per seguir treballant amb aquesta passió i dedicació i sense perdre la mirada social de fer un món millor per a tothom. 

Més informació

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar