Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/02/2020 17:52:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

06/07/2016
Lectures: 2075
Els yuzzers de Sant Feliu s'acomiaden amb una ruta Lazzum

Ahir els nostres yuzzers es van acomiadar a l'estiu amb una activitat final conjunta: una ruta "Lazzum" per conèixer l'evolució industrial i emprenedora de Sant Feliu i Barcelona, amb la ruta "Del Manchester català a Silicon Valley". 

Per començar a fer boca, ens vam trobar a Sant Feliu amb la Bea Jiménez, que a part de lazzer va ser participant de Yuzz a Sant Feliu a l'edició 2014, una de les emprenedores que ha estat treballant al nostre espai de coworking amb l'associació Kaleidoscopi.  Amb la Bea vam conèixer la història de Can Bertrand, els orígens de l'associacionisme obrer i els moviments populars que van formar part de Sant Feliu a principis del segle XX.

Bea explicant la història de Can Bertrand

Després, a Barcelona, ens esperava una altra lazzer, la Meritxell Carreres, que va introduir-nos en els canvis produïts a la zona del Poblenou, des de les primeres indústries vinculades al mòn tèxtil majoritàriament, fins a l'aposta per les empreses de noves tecnologies i els edificis sostenibles: Museu del disseny, Torre Agbar, Mediatic,... són les noves construccions arquitectòniques del s.XXI,... Ca l'Aranyó, Cal Tiana,... empreses ja desaparegudes però de les que s'ha conservat l'estructura i ara forment part d'equipaments de ciutat. 

Meritxell Carreres, ens va introduir en els canvis produïts a la zona del Poblenou

Dues visions de la Barcelona emprenedora: la de la revolució industrial i la de la nova revolució digital. La història de racons de la ciutat que s'amaga habitualment als nostres ulls.

 La Meritxell explicant la història de racons de la ciutat que s'amaga habitualment als nostres ulls.

L'edició de Yuzz 2016 s'ha acabat, però els projectes continuen treballant, evolucionant,... Els retrobarem tots al setembre, després de l'estiu, quan es faci l'acte oficial de clausura i, segurament, la nova convocatòria de Yuzz 2017 a Sant Feliu.

Recorda: si ets jove i tens idees, i estàs sempre pensant en fer projectes, propostes que puguin millorar el teu entorn, però no trobes la manera ni el moment de portar-lo a terme... Yuzz et pot ajudar.

Vine a informar-te amb l'equip de Sant Feliu Innova. Ens trobaràs a la segona planta de la Torre del Roser, al c/Joan XXIII, 14, telf 93 685 80 24, correu tic@santfeliu.cat. T'hi esperem!

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar