Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/07/2018 08:49:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

08/09/2016
Lectures: 1166
El nostre mètode d'assessorament "1+4+1" aplicat al projecte d'una exyuzzer: Bàrbara López

A Sant Feliu Innova hem creat el nostre mètode d'assessorament "1+4+1" que treballa tant la ideació i el prototipatge com la base tecnològica, la gestió dels projectes i, fins i tot, mecanismes de captació de recursos o finançament.

Recentment l'hem aplicat a una de les nostres exyuzzers, la Bàrbara López, de l'edició de Yuzz Sant Feliu 2014.

Ja us hem parlat abans d'altres projectes seus, com Espaicoworking o el seu projecte Yuzz Tehago . La Bàrbara és, sobre tot, emprenedora, una persona que sempre té moltes idees i energia per dur-les a terme. Ara està dedicant-se a potenciar un dels seus primers projectes, http://practicatest.com/ , una pàgina de test online per aprovar l'examen de conduir en diferents modalitats.

 

 En aquesta ocasió l'equip de Sant Feliu Innova va realitzar una intensa sessió d'assessorament i mentoratge  per avaluar el seu actual model de negoci i estudiar com poder seguir creixent i, fins i tot, internacionalitzar la seva idea.

 

 

El projecte de la Bàrbara ja fa temps que està en funcionament i  té una àmplia base de dades d'usuaris que l'utilitzen. L'assessorament es va centrar sobre tot en definir bé el producte i el servei ofert per estudiar la millor manera de monetitzar-lo, i ajudar en la recerca de la inversió necessària per a encarar la fase de llançament i consolidació final del projecte.  I és en aquest punt final on cal cercar aliats que puguin actuar de facilitadors.

A Sant Feliu hi ha des de fa poc un altre agent que recolza i facilita el desenvolupament de projectes emprenedors: el coworking Creus http://creus36.com/. Actualment, ja està assessorant i treballant amb un dels projectes de l'actual edició de Yuzz Sant Feliu 2016 al que va oferir estada gratuïta al seu centre amb el "Premi Coworking Creus"  , i des de Sant Feliu Innova vam fer de connectors perquè coneguessin també aquest altre projecte.

 

 

En Sergi, l'emprenedor que gestiona l'espai de coworking, es va reunir amb la Bàrbara i el Dani i van veure en quin punt podien col·laborar. Precisament, un dels serveis que s'ofereixen als emprenedors que treballen al Coworking Creus és un assessorament financer i un acompanyament en l'accés a inversors.  Tots junts ja s'han posat a treballar!

Com veieu, des de Sant Feliu Innova, a banda del programa Yuzz per a joves emprenedors de base tecnològica, oferim als nostres emprenedors un recolzament i acompanyament personalitzat, suport municipal en la difusió dels projectes i assessorament a mida amb el mètode "1+4+1" de Sant Feliu Innova  i estem en continu contacte amb altres agents del territori que poden accelerar els  nostres projectes .

 

 

Si teniu un projecte o una idea que us agradaria desenvolupar, veniu a veure'ns i us orientarem en els passos necessaris per dur-la a terme.

Ens trobareu a la segona planta de la Torre del Roser, c/Joan XXIII, 14, telf 93 685 80 24, i al correu electrònic tic@santfeliu.cat .

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.
 

Notícies relacionades

El nou projecte de Bàrbara López, exyuzzer Sant Feliu 2014: EspaiCoworking.

Projectes Yuzz 2014: Tehago, serveis professionals a domicili

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action