Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/04/2019 09:50:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  09/02/2017
  Lectures: 1818
  Alumnes de 1r de batxillerat de l'Institut Olorda comencen amb l'activitat educativa Innova i Empren a St. Feliu

  Alumnes de 1r de batxillerat de l'Institut Olorda han començat l'activitat "Innova i emprén per St Feliu", amb l'objectiu de preparar el pla de màrqueting d'un sabó ecològic que s'elaborarà des del mateix institut. 

  Aquesta és una de les activitats educatives que Sant Feliu Innova ofereix a les escoles  en col·laboració amb el departament d'Educació de l'Ajuntament,

   Aquesta sessió ha estat impartida per Xavier Rabadan, emprenedor local de l'empresa Abeceweb, que els ha introduït en el mon del màrqueting mitjançant exercicis pràctics.


  A la sessió d'avui els alumnes i les alumnes s'han agrupat fent diversos equips per definir el seu pla de marketing. A partir d'aquí han començat a treballar en una pluja d'idees sobre 5 productes de baix cost i 5 de cost més elevat per treballar la percepció de valor i després han fet una pluja d'idees sobre 5 productes que els hi sembles que són necessaris per satisfer la demanda dels consumidors i que encara no es troben al mercat.


  Un cop finalitzada aquesta part, s'els ha fet buscar els eslògans de diferents marques ja existents, per mostrar la importància d'associar una marca amb un eslògan que arribi als consumidors i defineixi el producte. I juntament amb l'eslògan els alumnes han hagut de decidir quin seria el nom que tindria el seu sabó ecològic.


  A la darrera part de la sessió, han aprés la importància de conèixer bé el món que envolta el seu producte i sobretot la competència existent en aquest mercat. D'aquesta manera, pots posar en valor el teu producte aconseguint així que el producte tingui valor diferencial respecte als que ofereixen els competidors. Les propostes fetes tant en el nom del producte com en els eslògans del sabó ecològic han estat molt interessants i han fet aflorir els coneixements associats al màrqueting que encara no se'ls hi ha impartit.

  Totes aquestes activitats posen en valor que emprendre és viure en projectes i que cal educar per emprendre en l'era digital.

  Si voleu que us en facilitem més informació, podeu consultar la nostra secció d'innovació educativa o envieu un correu a a tic@santfeliu.cat. Ens trobareu a la Torre del Roser, c/ Joan XXIII, 14, segona planta, telèfon 93 685 80 24.

  Noticies relacionades:

  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar