Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/04/2019 19:49:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  15/02/2017
  Lectures: 1731
  Inici de l'activitat educativa "Fab Lab"

   Alumnes de 3r i 4t de primària de l'escola Mestral han iniciat avui aquesta activitat d'ideació, prototipatge i coneixement de la cultura maker, per afavorir que els infants esdevinguin no només usuaris sinó co-creadors del seu entorn. 

  Aquesta és una activitat que Sant Feliu Innova, conjuntament amb el Departament d'Educació, ofereix a les escoles de Sant Feliu per al foment de la innovació i la cultura emprenedora.

  L'objectiu és transformar la manera de pensar i fer que els infants pensin com poden ells mateixos co-crear els objectes que necessitin en el seu dia a dia. 

  Aquesta activitat està realitzada pels makers de l'associació Tangencial, que també dinamitzen el Club de Makers de Sant Feliu. En la primera sessió, es treballa la ideació i la creativitat mitjançant tècniques de Design Thinking.

  Primer, una pluja d'idees per donar resposta a un repte. Després, feina de grup per escollir de manera conjunta i raonada les propostes que podien donar millor resposta i ser realitzables. És a dir, una feina de co-creació i treball col·laboratiu que s'acabarà amb el co-disseny d'allò escollit per cada grup.  

  Mireu què bé que s'ho han passat en aquesta sessió:

   

  En la segona sessió de l'activitat hauran d'escollir un dels seus dissenys per inicials per transformar-lo amb tècniques de modelatge 3D  amb ordinador que després podran ser imprimits amb  la impressió 3D. Cada classe, doncs, s'emportarà el seu record real de la participació en aquest taller.

  A veure amb què ens sorprenen tots aquests joves makers de Sant Feliu!

  Us deixem un full de mostra amb algunes de les idees que han sortit i un missatge escrit "Jo  ser maker". Moltes gràcies!

   

  Notícies relacionades

  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar