Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/12/2023 12:00:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Presentació als yuzzers de la cooperativa d'impuls empresarial SmartIb

22/02/2017
Lectures: 3470
Presentació als yuzzers de la cooperativa d'impuls empresarial SmartIb

El proper dijous a les 16:00 dins el cicle de sessions Yuzz al CC Tovalloles s'oferirà una xerrada informativa en obert per a emprenedors i emprenedores per conèixer que són les cooperatives d'impuls empresarial i conèixer-ne una: Smart IB

Què són i quins serveis ofereixen aquest tipus de cooperatives?

Són cooperatives especialitzades en suport a projectes emprenedors, oferint habitualment tot un seguit de serveis als socis i facilita que les activitats desenvolupades tinguin un marc  legal fàcil i àgil, sobretot en activitats que d'altra manera estarien dins de l'economia submergida.

 I és que cada cop són més les persones que es plantegen si fer-se autònom és viable quan s'està iniciant una activitat i no es té garantida una continuïtat en les accions. Com provar si el servei que oferim realment és rendible minimitzant-ne els costos i estant dins de la legalitat?

El proper dijous a les 16:00, al CC Tovalloles, coneixerem una d'aquestes cooperatives, SmartIB ,  i el seu funcionament , de la mà de Pia Mazuela. Una alternativa per quan es vol començar a pensar en fer proves de productes i a definir el producte mínim viable, activitat que ben aviat hauran de treballar els nostres yuzzers. 

El fet que aquest servei s'ofereixi habitualment mitjançant una empresa cooperativa encaixa amb una visió de l'empresa més social que vol facilitar als seus socis la consecució d'uns objectius comuns i un interès social.  Si esteu en moment de voler iniciar un projecte que a més d'empresarial és social, aquesta pot ser també una via a tenir en compte.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat,  juntament amb altres entitats del Baix Llobregat, és un dels components  de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, que integra una Xarxa d'Ateneus Cooperatius catalana que es vol que sigui un servei de referència on les organitzacions cooperatives i d'economia social treballin juntes per crear i impulsar nous llocs de treball, en especial els de qualitat, i promocionar l'economia social.

Voleu rebre'n més informació? Podeu contactar amb nosaltres i us ho expliquem.  Ens trobareu a la segona planta de la Torre del Roser, c/Joan XXIII 14, 93 685 80 24, tic@santfeliu.cat

I si voleu assistir a la sessió del proper dijous, només cal que ens envieu un correu per comunicar-ho. Us hi esperem!

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior