Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/04/2019 22:26:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  26/04/2017
  Lectures: 2049
  Els infants de Sant Feliu descobreixen l'Scratch

  Gairebé 200 nens i nenes de Sant Feliu han participat aquest any en l'activitat educativa "Introducció a l'SCRATCH: jugar a programar, programar jugant", que el programa municipal Sant Feliu Innova proposa a les escoles juntament amb el Departament d'Educació, per al foment del pensament computacional i la programació a les escoles.

  Alumnes de les escoles Nadal, Gaudí i l'institut Martí Dot, han passat pel Punt TIC per realitzar una activitat de dues hores d'immersió en l'aprenentatge de llenguatge de programació Scratch, i van crear les seves pròpies animacions i jocs mitjançant la programació.

  Alumnes de les escoles Nadal, Gaudí i l'institut Martí Dot al Punt TIC

  Aquests tipus d'activitats afavoreixen el desenvolupament de noves habilitats com la resolució de problemes, el raonament lògic o contribuir a altres ciències relacionades com la matemàtica. 

  A més a més, programa pot ser molt divertit, i els nois i noies poden veure com ells mateixos poden esdevenir creadors i no només usuaris de productes. Es tracta de "jugar a programar, programar jugant".

  Aquí us deixem un vídeo amb una pinzellada del que ha suposat aquesta activitat educativa.

  Si voleu conèixer quines altres activitats d'innovació educativa realitzem des de Sant Feliu Innova, podeu consultar la nostra secció www.santfeliu.cat/innovacioeducativa

  I si teniu propostes a fer-nos, ja sabeu que ens trobareu a la segona planta de la Torre del Roser, c/Joan XXIII, 14, telèfon 93 685 80 24, tic@santfeliu.cat

   

  Notícies relacionades

  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar