Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/04/2019 04:52:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  30/06/2017
  Lectures: 776
  S'inicien les formacions STEAM a les noves aules de formació de la Biblioteca Municipal

  Dimecres es van iniciar una sèrie de tallers on els més petits s'endinsen en el món de la ciència i la tecnologia amb activitats en les que a més d'aprendre es diverteixen.

  De la mà de l'emprenedora local Marina Sala es realitzaran una sèrie de tallers on els més petits aprenen sobre circuits amb activitats adequades per la seva edat. Mitjançant tintes conductives, els nens i les nenes que participen al taller aprenen conceptes com el de circuits en sèrie o paral·lel, i la ciència que s'amaga darrere d'ells. En una exercici de creativitat, creen postals que en obrir-se o tancar-se, emeten llum, descobrint d'aquesta manera com funcionen els interruptors.

   

  També se'ls fa obrir un PC per que vegin com és per dins, les diferents parts i elements que el composen, per endinsar-se  en  el món de l'electrònica i aprendre què són capaços de fer els diferents circuits.

  Amb aquest taller els petits que hi participen potencien la seva creativitat i resolució de problemes, coneixen com funcionen els diferents circuits, les diferents tipologies que existeixen i els seus components i acaben sent capaços de configurar un circuit addient segons els problema a resoldre.

  Aquesta és una activitat proposada per Sant Feliu Innova per potenciar les capacitats STEAM, d'acord amb les darreres declaracions fetes tant pel món de l'empresa com la Generalitat que destaquen  la necessitat de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entres els alumnes de primària i secundària.

  Per això, des del programa municipal Sant Feliu Innova s'ofereix un conjunt de propostes educatives gratuïtes a les escoles per potenciar les capacitats STEAM dels joves de Sant Feliu:  Robòtica, Scratch, App inventor,  Fab-LabInnova i emprén per Sant Feliu,.. 

  Si us interessa conèixer-ne més detalls o venir-nos a presentar propostes noves, ens trobareu a la segona planta de la Torre del Roser, c/Joan XXIII, 14, telèfon 93 685 80 24, tic@santfeliu.cat 

  Noticies relacionades

  "Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local"

  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar