Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/04/2019 04:50:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  31/07/2017
  Lectures: 781
  Juliol, un mes de formacions diferent a la nova aula multimèdia

   Amb la inauguració el 10 de juny de la remodelació de la Biblioteca Municipal i la seva nova aula multimèdia per a formacions, s'han tornat a posar en marxa  les formacions TIC municipals, amb una variada i diferent proposta. Aquest ha estat el resum d'aquest període. 

  Els primers usuaris d'aquestes formacions han estat els del curs de Xarxes Socials, un tema que sempre desperta interès entre els nostres usuaris. Twitter, Facebook, Instagram,... l'estiu és un bon moment per endinsar-se en el seu coneixement i començar a utilitzar-les!

  Però a banda d'aquest curs us hem presentat altres propostes, com un taller orientat als més petits per introduir-los en el coneixement dels ordinadors: Un taller STEAM per descobrir com  funcionen els circuits electrònics i veure un ordinador per dins. Han estat tres sessions per les que han passat una trentena d'infants de la nostra ciutat.

  Un altre dels tallers d'estiu ha estat el de fotografia digital, un taller amb molt bona acceptació on segur que els usuaris podran posar en pràctica les classes aquest estiu.

  I d'altres tallers diferents. Un taller de comunicació a Youtube per a projectes d'innovació social, pràctic, amè i diferent; dos tallers de meteorologia de muntanya, impartit per Celsius, el projecte guanyador de Yuzz Sant Feliu l'any 2016; i dos taller d'impressió 3D, impartits per Tangencial, per a posar en valor la cultura maker i el DIY. 

  En definitiva, una proposta formativa fresca i variada per encarar la temporada d'estiu.

  A l'agost no hi haurà cursos al punt TIC, però estigueu atents a la nova programació de cara al darrer trimestre de l'any. 

  I si voleu que us en fem arribar informació, només cal que ens escribiu a telecentre@santfeliu.cat.  

  Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

  Notícies relacionades

  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar