Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/07/2018 03:02:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

30/11/2017
Lectures: 744
Club Maker al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig

Què és un maker? Què és la cultura maker? Un maker és una persona que té inquietuds innovadores, emprenedores, i que gràcies a compartir coneixements i tecnologia amb altres persones arriba a desenvolupar les seves idees o projectes. Això abasta molts àmbits: des de la ideació i el disseny, passant pel prototipat, fins a la materialització final, que implica robòticaprogramacióimpressió en 3D, entre d'altres. Vols ser un maker?

El Punt TIC de la Biblioteca Montserrat t'ofereix un punt de trobada per a totes aquestes persones, ja siguin de Sant Feliu o de qualsevol altre municipi. Un espai on compartir projectes, idees, innovacions, debats, maneres de fer, solucions... i poder posar-les en pràctica, fer el prototip en 3D. És el Club Maker, que es fa cada dilluns a la tarda, de 17 a 20 h.

 

Si no ets gaire expert/a en tot aquest món tan especialitzat -però creatiu alhora-, abans pots fer algun curs d'introducció o algun petit tastet. Cada mes el Punt TIC programa activitats al voltant de la 'cultura maker'. Si no s'adapten a les teves necessitats o les de la teva entitat, pots posar-te en contacte amb el Punt TIC (telecentresf@gmail.com) i mirarem de fer-te una formació a mida.

També es pot adaptar l'oferta a diferents franges d'edat. De fet, aquest Nadal celebrem el TecnoNadal: unes quantes activitats programades per a infants a partir de 8 anys. Hi trobaràs scratch, disseny de petits robots, disseny de circuits, fàbrica de monstres amb material reciclat... tot amb molta creativitat, imaginació i ganes de fer que els nens i nenes s'ho passin d'allò més bé.

Club Maker
Dilluns, de 17 a 20 h
Punt TIC Biblioteca Montserrat Roig

Trobaràs tota la informació a:

sfinnova.wordpress.com

www.santfeliu.cat/punttic

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action