Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/05/2018 22:31:08

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

05/12/2017
Lectures: 202
Yuzz/Explorer amplia termini d'inscripció fins el 15 de desembre

L'organització del programa de formació d'emprenedoria jove YUZZ/Explorer ha ampliat el termini hàbil per fer-hi les inscripcions. S'ha allargat una setmana, de manera que ara la data límit per rebre candidatures és fins el 15 de desembre, divendres. Aquesta ampliació s'aplica a tots els centres, inclòs el de Sant Feliu.

Alguna persona del teu equip té entre 18-31 anys? Doncs ja pots omplir el formulari d'inscripció bit.ly/2AH5aYj 

Sessió informativa Yuzz/Explorer CC Tovalloles

Dilluns 4 de desembre es va fer una sessió a informativa al Centre Cívic les Tovalloles per donar a conèixer més àmpliament tot el que implica el programa YUZZ/Explorer. Sant Feliu ha estat centre YUZZ en cinc ocasions i aquest any serà la sisena. Què aporta, a banda de tot aquest bagatge? Doncs una àmplia experiència:

  • Especialització en innovació TIC i una aposta decidida per l'Emprenedoria Social
  • Col·laboració amb un equip especialitzat en metodologies Lean Startup, Design Thinking i Prototype Thinking, amb un mètode i missatge inclusius tant per a idees de negoci com per a projectes d'impacte social
  • Serveis continus i suport per ajudar els emprenedors, incloent-hi el testeig dels seus projectes

Pots triar el centre que més t'interessi. Nosaltres t'animem  a apuntar-te al YUZZ/Explorer Space de Sant Feliu de Llobregat

Yuzz Explorer Sant Feliu Innova Space

YUZZ/Explorer va a la recerca de joves amb talent, grups de persones que tinguin entre 18 i 31 anys amb una idea emprenedora amb base tecnològica. YUZZ/Explorer els ajuda a passar de la idea al prototip del seu servei o producte amb mentors, formació, assessorament, acompanyament i l'incentiu afegit de tot un seguit de premis. Els tres millors projectes reben una dotació econòmica de 30.000 €, 20.000 € i 10.000 €. Hi ha premis especials com el Woman Explorer Award, -en col·laboració amb la Fundació EY- i el Disruptive Technology Explorer Award, impulsat per Indra.

En 8 edicions YUZZ (ara Explorer) s'han creat més de 500 empreses i ha comptat amb una participació de més de 1.200 persones el darrer any. És una iniciativa del Banc Santander i es desenvolupa a més de 45 ciutats d'arreu d'Espanya i també a l'Argentina i Portugal. Els guanyadors locals viatgen a Silicon Valley. T'hi apuntes?

No hi ha idea massa petita ni massa convencional. El més important són les persones, l'equip  emprenedor. Després de la inscripció es fa una entrevista en persona, per conèixer de més a prop el projecte.  Si no saps si la teva idea/projecte és prou bona o vols saber com et pot ajudar el programa, no et quedis amb el dubte! Contacta'ns! Sant Feliu Innova té altres programes que et poden fer un cop de mà.

Tens més de 31 anys? També et volem conèixer! Ens pots contactar  al correu electrònic santfeliuinnova@gmail.com o al telèfon 93 685 80 24 

Més informació:

Si coneixes alguna persona o entitat a qui li pogués interessar... no ho dubtis: comparteix, repeteix, reparteix la informació!

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action