Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/05/2018 09:23:50

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

07/12/2017
Lectures: 234
BIS'17 participarà a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa del Prat de Llobregat

El programa BIS'17 (Baix Innova Social) està arribant ja al final d'aquesta edició. El 14 de desembre es farà l'última sessió del BIS'17, el programa de prototipat de projectes amb voluntat d'incidir en el canvi social, però encara hi haurà dos dies més de feina per als 12 projectes que el conformen. Tots ells participaran a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa del Prat de Llobregatels dies 15 i 16 de desembre.

És una bona ocasió perquè els emprenedors expliquin en públic cadascuna d'aquestes idees de servei que han estat treballant des de primers de novembre. Pensant, definint, prototipant, testejant, de manera accelerada gràcies a les metodologies Lean Startup i Design Thinking, testejant, corregint, tornant a definir, establint col·laboracions entre ells. Aquesta és la filosofia i l'objectiu final de BIS'17, una iniciativa de la Xarxa d'Innovació Social i Col·laborativa del Baix Llobregat (XISC), liderada enguany per Sant Feliu Innova.

Fira de l'Economia Social i Col·laborativa El Prat de Llobregat 2017

La Fira de l'Economia Social i Cooperativa 2017 es farà al Prat de Llobregat, durant tres dies, del 15 al 17 de desembre, al recinte firal de la Granja de La Ricarda, sota el paraigua de la 44a Fira Avícola de Raça Prat. La FESCdBLL és una fira adreçada al públic general, que vol donar visibilitat a una nova manera de treballar i consumir. És un espai de relació i cooperació amb les entitats i empreses d'economia social i col·laborativa de la comarca. S'emmarca en el Programa d'actuació finançat per l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i el Programa ARACOOP de la Generalitat i el suport de l'Ajuntament del Prat de Llobregat. 

Els projectes que han participat al BIS'17 atendran els visitants a la fira i faran breus explicacions dels seus projectes (pitch) a l'stand número 6 en aquests horaris.

Horaris BIS17 a la Fira Economia Social i Col·laborativa del Prat 2017

 

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

La XISC està subvencionada per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action