Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/04/2019 18:12:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  28/12/2017
  Lectures: 1286
  Ple total a les activitats infantils TecnoNadal del Punt TIC

  Llista d'espera a totes les activitats. L'èxit del TecnoNadal, les activitats infantils programades per a aquestes festes al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig, ha estat total. La combinació de tecnologia per a infants amb creativitat, diversió i cultura maker ha fet que les llistes de totes les activitats s'omplissin molt ràpidament, en molt pocs dies.

  Taller de felicitacions de Nadal amb espurnes - TecnoNadal

  El TecnoNadal va començar divendres 22 de desembre, amb un taller de creació de felicitacions de Nadal amb espurnes (llums LED connectats a una pila de botó a través de pintura conductiva). Dimecres 27 de desembre va ser el torn de desmuntar antics aparells electrònics (vídeos VHS, lectors de discos compactes...) i amb les seves peces crear alguna cosa nova amb moviment, fabricar els nostres propis "monstres".

  Avui és el dia dels Drawbots (robots que pinten) i els Oblobots (petits robots de molts colors fets amb peces impreses i plastilina conductiva). Divendres 29 és el torn de Littlebits, de construir petites estructures electròniques, robots o màquines amb els components que ja venen predeterminats en unes caixes i que admeten milers de combinacions.

   La Fàbrica de Monstres - TecnoNadal

  La primera setmana de gener comença amb dues sessions de disseny en 3D, adaptades a l'edat dels participants, que és a partir de 8 anys, els dies 2 i 3. Serà una primera presa en contacte amb el que és i implica dissenyar objectes en 3D. I l'última sessió, el 4 de gener, està dedicada a l'Scratch, una eina de programació desenvolupada pel MIT (Massachussets Institute of Technology). Com està pensat en termes visuals, no cal saber codi ni etiquetes i ajuda a estimular les habilitats mentals i el pensament computacional.

   Taller de Drawbots i Oblobots

  Tots aquests tallers incideixen en les capacitats STEAM: ciències, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques, tal i com es denominen en sigles en anglès. Unes habilitats que es consideren fonamentals en el futur, tant per al desenvolupament personal com professional. El Punt TIC de Sant Feliu té la intenció de seguir programant aquest tipus d'activitats en el futur. Al mateix temps, Sant Feliu Innova organitza activitats d'aquest àmbit per a les escoles i instituts de Sant Feliu.

  Més informació:

   

  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar