Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
17/11/2018 04:14:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

19/03/2018
Lectures: 671
Teknecultura, a l'esmorzar-networking "Les TIC a les indústries culturals"

L'empresa local de Sant Feliu Teknecultura, participarà el 21 de març a la sessió "Les TIC a les indústries culturals" que organitza el Centre Tecnològic de Catalunya (cTecno) i patrocina Barcelona Activa de l'Ajuntament de Barcelona. En format d'esmorzar-networking, la sessió es farà al Canòdrom Parc de Recerca Creativa a partir de les 9:15 h.

Les TIC a les indústries culturals, amb Teknecultura

Com a introducció hi haurà una taula rodona quatre startups que treballen en el sector de la cultura. A més a més de Ferran López, soci i director de Teknecultura, hi haurà Simón Lee, director de Peninsula; Xavi Conesa, Client Services Director de Visyon i Anna Carreras, sòcia i directora de tecnologia de CTRLight. Són empreses i entitats que creen vincles entre cultura i tecnologia, empreses digitals que ajuden el sector cultural per fer el canvi digital. Marisol López, directora de l'Àrea de Cultura Digital de l'Institut Català de les Empreses Culturals, farà de moderadora.

A continuació hi haurà un cafè-networking entre ponents i assistents a la terrassa. 

El sector de la cultura a Catalunya produeix un Valor Afegir Brut de 3,7 milions d'euros i dona feina a unes 147.500 persones. L'àrea de la cultura, que sovint treballa en equip i està en contacte constant amb la ciutadania, és una de les que més té a guanyar amb l'ús de les TIC. I ha d'adoptar un paper actiu, impulsor i de lideratge en la implantació d'aquestes tecnologies, tant dins la seva organització com respecte al ciutadà.

Teknecutlura

Teknecultura és una empresa nascuda a Sant Feliu que treballa amb dades del sector cultural: dissenya estratègies d'anàlisi de dades a les empreses que comencen, fa anàlisis de vendes i públics de projectes ja en marxa per establir el pla de màrqueting, avalua polítiques culturals de l'administració pública per aconseguir uns millors objectius i fa depuració de bases de dades allà on ja on es disposen però hi ha duplicitats, errors, manca d'ordre, estructura, etc. Teknecultura ha participat a la jornada de cloenda del programa Yuzz 2017 i també forma part de la Comunitat Sant Feliu 2.0(20) que s'ha constituït per definir l'estratègia de gestió intel·ligent de la ciutat per millorar la qualitat de vida i la convivència dels ciutadans a través d'un creixement sostenible i integrador. 

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar