Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/10/2020 00:33:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

07/11/2018
Lectures: 1058
Engega RSInnova, un servei per impulsar la responsabilitat i la innovació social a les empreses

Ets una empresa compromesa amb el teu entorn i t'interessa potenciar la teva Responsabilitat Social? Tens un projecte innovador amb impacte social i necessites testejar-lo?

Co-Innova Sant Feliu posa en funcionament RSInnova, un servei per facilitar la viabilitat de projectes de responsabilitat social amb component d'innovació i obert a tot tipus d'organitzacions, persones emprenedores i innovadores que estiguin interessades a impulsar la innovació social.

Està orientat a aquelles organitzacions empreses, entitats o centres educatius que busquen reforçar la seva contribució social a la ciutat o comarca donant suport a la comunitat innovadores locals que necessiten testejar els seus projectes.

 

 

Es tracta d'un servei gratuït adreçat a empreses, entitats i start-ups que inclou, entre d'altres, l'assessorament en la identificació i selecció de propostes de col·laboració i l'acompanyament en el desenvolupament del testeig. L'objectiu perseguit és que els projectes desenvolupats s'ajustin a l'estratègia i interessos de les organitzacions alhora que siguin d'utilitat per les persones emprenedores i innovadores.

Aquest servei neix amb la premissa que combinar programes de voluntariat corporatiu, emprenedoria corporativa, acció social o altres activitats de Responsabilitat Social amb el suport a projectes d'innovació social emprenedors i innovadors socials incrementa l'impacte generat per ambdues parts.

RSInnova respon a la demanda generada en els diferents programes d'emprenedoria de Sant Feliu, sent el resultat de diversos anys d'experiències col·laboratives concretes que han generat una cultura local d'innovació, talent, co-creació i treball compartit.

Al llarg de les properes setmanes es concretaran els primers projectes de col·laboració que rebran acompanyament durant l'últim trimestre de 2018.

Per més informació contacta amb nosaltres. Aquelles persones interessades en rebre més informació poden adreçar-se a rsinnova.sfll@gmail.com i/o al telèfon 608.03.01.81 (Mercè Torras).

 

Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.  

 

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar