Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 08:46:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

L'empresa Pepe Jeans col·laborarà amb Felico i CohesionArt sota el marc d'RSInnova

13/12/2018
Lectures: 986
L'empresa Pepe Jeans col·laborarà amb Felico i CohesionArt sota el marc d'RSInnova

RSInnova continua generant aliances amb impacte social gràcies a la implementació de dinàmiques d'innovació oberta i co-creació a la ciutat. Ara els emprenedors socials poden prototipar validar els seus productes i serveis en un entorn real i  les empreses institucions locals poden accedir o reforçar el seu impacte i responsabilitat social apostant per aquests innovadors socials del territori. 

Coneguem el cas d'avui.

Pepe Jeans, empresa local implicada amb la diversitat, comptarà amb la col·laboració de Felico, empresa amb vincles a Sant Feliu que proporciona serveis perquè les persones siguin més felices, i CohesionArt, associació participant a Explorer Sant Feliu 2018 que treballa la cohesió social i el desenvolupament mitjançant l'expressió artística, per les activitats del seu sopar de nadal, el proper divendres dia 14. 

Trobada Pepe Jeans i RSInnova

Felico i Pepe Jeans han posat en marxa a Instagram un concurs fotogràfic on es representa la diversitat cultural, amb el hashtag #pepejeanschristmas, a més durant el sopar Felico realitzarà una dinàmica participativa. Per la seva banda, CohesionArt realitzarà una actuació-taller de música africana per fomentar la bona relació entre la plantilla. 

 

Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

 

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior