Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 08:34:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

CohesionArt i Felico aconsegueixen una gran acollida al sopar d'empresa de Pepe Jeans London

17/12/2018
Lectures: 825
CohesionArt i Felico aconsegueixen una gran acollida al sopar d'empresa de Pepe Jeans London

RSInnova continua generant col·laboracions amb impacte social per la posada en marxa de dinàmiques d'innovació oberta i co-creació a Sant Feliu. Els emprenedors ja poden testejar els seus productes i serveis a empreses i institucions locals, que podran reforçar el seu impacte i la seva responsabilitat social corporativa a través de l'aposta per aquests actors innovadors i socials del territori. 

Aquest ha estat el cas de Pepe Jeans London, CohesionArt, associació que treballa la cohesió social i el desenvolupament mitjançant l'expressió artística, i Felico, empresa que proporciona serveis per proporcionar i augmentar la felicitat de les persones. Tal i com vàrem anunciar la setmana anterior, el sopar de Nadal de Pepe Jeans London ha estat l'escenari d'una gran col·laboració amb impacte social i una oportunitat per Felico i CohesionArt per testejar i visibilitzar el seus projectes amb impacte social, sota el marc de RSInnova.

El sopar d'empresa de Pepe Jeans va incloure l'entrega de premis del concurs fotogràfic que, juntament Felico, va posar en marxa a Instagram amb el hashtag #pepejeanschristmas. A més, amb l'objectiu que els assistents interactuessin entre ells i es coneguessin, Felico va organitzar i realitzar una dinàmica amb la multiculturalitat com a temàtica central.  

A les 00:00h va entrar en joc CohesionArt.  L'ONG proposava un espectacle de ball i música africana, que va gaudir d'una molt bona acollida entre els assistents i va acabar amb tothom ballant al ritme de la música de CohesionArt. 

Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior