Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/06/2020 23:41:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

22/01/2019
Lectures: 514
El programa Explorer impulsarà 25 projectes de 58 emprenedors a Sant Feliu

Explorer Sant Feliu proporcionarà formació, suport i mentoring a 58 emprenedors i premiarà al millor projecte amb un viatge a Silicon Valley, Califòrnia. El programa, promogut pel Banc Santander i coordinat pel CISE, compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu i es desenvoluparà a CO-Innova Sant Feliu.

La inauguració del concurs serà el dimarts 29 de gener a les 17 hores, a l'edifici Co-Innova Sant Feliu. Aquest any, el Sant Feliu Explorer Space rebrà 58 emprenedors que desenvoluparan idees de forma col·laborativa, rebent assessorament i formació en innovació i models de negoci de la mà d'experts, durant els següents cinc mesos. Dels 25 projectes participants 16 compten amb presència femenina i 13 incorporen components de Sant Feliu i el Baix Llobregat.

El programa Explorer 'Joves amb idees' premiarà al millor emprenedor del Sant Feliu Explorer Space amb una viatge a Silicon Valley i podrà optar a un finançament de 60.000 euros.

Idees per construir un futur millor

Entre els projectes que es desenvoluparan en els pròxims mesos al Sant Feliu Explorer Space -seleccionats entre més de 60 candidatures i 400 contactes- es troba un projecte que vol lluitar contra l'edadisme i el seu estigma social a través de la tecnologia i el procés d'aprenentatge i un altre que pretén amenitzar l'estada dels més petits als hospitals a través de la innovació social i tecnològica.

Formació presencial i online

Els joves seleccionats podran participar a seccions online, taller i pràctiques presencials impartides pels experts que conformen la xarxa del programa Explorer. A més, els projectes comptaran amb el suport personalitzat de mentors.

Explorer compta amb un itinerari formatiu que incorpora una metodologia que facilita la creació àgil i eficient de nous models de negoci aplicant els principis d'innovació continua i aprenentatge validat. A més, aquesta setena edició ha incorporat més continguts digitals, enfortint la formació i reforçant la connexió entre joves de diferents racons.

Programa Explorer

Reconeixement al talent

Al finalitzar els cinc mesos de formació i ideació, el jove amb el projecte millor valorat del Sant Feliu Explorer Space viatjarà al Silicon Valley, el major ecosistema d'innovació del món, on rebrà classes magistrals a empreses tecnològiques punteres, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, després de visitar la ciutat de Sant Francisco, podrà optar a un dels tres premis nacionals (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per accelerar el desenvolupament del seu negoci.

Gràcies a la col·laboració amb la Fundació EY, Explorer compta amb el premi Woman Explorer Award, que ofereix 20.000 euros per finançar el millor projecte liderat per una emprenedora i el premi Disruptive Technology Explorer Award -impulsat per INDREA-, que brindarà 3.000 euros al projecte de negoci més innovador.

El programa Explorer forma part de la comunitat global Santander X, una iniciativa que en les anteriors nou edicions ha potenciat les idees de més de 5.000 joves i generat centenars d'empreses.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat participa a Explorer des de l'any 2012 i la seva trajectòria ha suposat la consolidació de la dimensió comarcal i metropolitana de la nostra ciutat en l'àmbit de l'emprenedoria innovadora i de base tecnològica. Al llarg d'aquests anys han participat 200 joves amb vinculació amb el nostre territori i 6 emprenedors participants a Sant Feliu han viatjat a Silicon Valley. 

A més, l'Ajuntament acull aquest projecte a la ciutat per tal d'impulsar el talent jove i la innovació a la ciutat. A través del programa municipal Sant Feliu Innova, especialitzat en Innovació TIC i Emprenedoria i Innovació Social, s'ofereixen serveis continus i de suport per ajudar a persones emprenedores i pre-emprenedores a través de metodologies com el Lean Startup, el Design Thinking i el Protype Thinking.

Si tens qualsevol idea, sigui de negoci o de transformació del nostre entorn, i vols comentar-la, vine a CO-Innova Sant Feliu i farem camí junts.

 

Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar