Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/07/2020 17:41:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

02/10/2019
Lectures: 1203
Presentem la nova Comunitat emprenedora CO-Innova de Sant Feliu!

Des de Sant Feliu Innova no parem de pensar en iniciatives innovadores que millorin l'ecosistema talentós de la ciutat en el marc del desenvolupament econòmic i sostenible del territori.

Fa anys que acompanyem a persones amb idees, a pre-emprenedorxs actius i proactius i a emprenedors i emprenedores amb projectes innovadors i amb ganes de millorar l'entorn i facilitar la vida de les persones. Hem estat al costat de molts de d'ells en diferents programes com són el Yuzz, l'Explorer, el BIS, el JobLab, així com en altres acompanyaments personalitzats. Volem posar en valor tot el seu talent i coratge.

Des de l'experiència viscuda, i tenint en compte el gran ecosistema emprenedor que s'ha generat, volem donar continuïtat a aquest motor d'innovació i posar llum i visibilitat a tot aquest talent i potencial disponible així com multiplicar-ho. Ens agradaria aproximar els projectes, crear més sinèrgies i fer més xarxa!

Arrenquem aquest mes d'octubre amb la proposta engrescadora de posar acció a la Comunitat emprenedora CO-Innova de Sant Feliu! Volem oferir un espai per co-crear, connectar, testejar i donar impuls a iniciatives, donant, a la vegada, resposta a reptes de societat.
 
Es per això, que us convidem a venir a la presentació de la Comunitat el proper 30 d'octubre per la tarda a les 18 h a la Torre del Roser, a Co-Innova Sant Feliu.

En aquesta trobada coincidireu amb diferents emprenedors i emprenedores, persones proactives de la ciutat i de l'ecosistema de Sant Feliu Innova amb ganes de connectar i continuar impulsant idees i somnis.

Participarem d'una dinàmica de Networking per dibuixar una xarxa de coneixement, connectar emprened@rs i impulsar projectes i finalitzarem amb un moment més distès amb begudes i un petit pica-pica,... tot un moment Co-InnoBeers

A més, dins d'aquest acte gaudirem de la clausura del Programa EXPLORER de Sant Feliu Space, edició 2019, amb el lliurament de diplomes als guanyadors. Per tant, comptarem amb la presència de Tomàs Lóbez, fundador de Nixi for Children i guanyador de l'edició del municipi, Jennifer Fernández, promotora de la idea  Antidot Dance Culture i nominada Woman Explorer Award, i Marcel Hidalgo i guanyador, nominat al Disruptive Technology Explorer Award, creador de Watteco.  I donarem la benvinguda a la nova edició d'Explorer 2020.

També presentarem el nou projecte "Foment del Cooperativisme - Associacions Impulso", com a instrument d'emprenedoria col·lectiva en innovació social, prenent com a referència algunes experiències emprenedores que s'han desenvolupat en el territori, a càrrec de Mercè Torras.

I com som de posar acció, ja estem treballant en algunes propostes per a la comunitat!

Per tal de donar resposta a les vostres necessitats i que sorgeixin els primers matchings, tant si podeu assistir al esdeveniment, com si no, us convidem a  omplir el següent formulari fent clic aquí

Ens veiem el proper 30 de d'Octubre a les 18.00h, a CO-Innova Sant Feliu; Torre del Roser, C/Joan XXIII,14, 08980, Sant Feliu de Llobregat. 

Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.
I subvencionada per la Diputació de Barcelona en el marc de les  Iniciatives territorials innovadores per al desenvolupament econòmic.

 

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar