Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2020 16:57:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

06/11/2019
Lectures: 471
Presentació de la nova temporada del Technovation Challenge, ara Technovation Girls!

L'any passat Sant Feliu Innova s'apuntava al carro del Technovation Challenge, el  programa internacional de referència per a lluitar contra els estereotips de gènere, impulsar la detecció del talent femení i estimular a nenes i noies a introduir-se en la tecnologia i estudiar carreres científiques o d'enginyeria. El programa a Sant Feliu va comptar amb la participació dels mentors i mentores Anna Ferraz, Laura Rivera, Belén Collado, Daniel Urbano, Anna Castilla i José María Hernández. Juntament amb la Gemma Antolí i l'Oriol Piqueras, que van ser els encarregats d'acompanyar als grups participants i tutoritzar-los fins al final de la temporada. 

Els projectes participants de Sant Feliu de Llobregat van estar:
·    The Best Squad - Museye: una aplicació mòbil dirigida a persones amb dificultats de visibilitat aficionades a la música, que els hi permet facilitar la lectura de partitures.
·    TicTacEM - FindingPets: una aplicació per trobar mascotes perdudes a la ciutat de Sant Feliu. 
·    BigTechnoRoses - BeBrave!: té com a objectiu ajudar a les persones afectades per l'assetjament escolar i donar-lis eines per afrontar-lo i trobar solucions. I
·    WeCan!! - amb l'aplicació Time4You, dissenyada per ajudar als joves a augmentar la concentració, estalviar temps i desconnectar dels telèfons mòbils mentre realitzen feina de l'escola.
Aquests dos últims projectes van estar premiats a la final de Catalunya el dia 1 de juny d'enguany.


El proper divendres 8 de novembre serà el tret de sortida de la nova convocatòria Technovation Girls Catalonia  a les 17.00 h a l'Espai Bital de Barcelona on es donarà a conèixer l'edició 2020. 
Noies (nenes i adolescents), mentors, dones professionals, professors, educadores ... TOTES esteu convidades! Serà una oportunitat per conèixer millor el programa, quins recursos i suport ofereixen, i com es pot participar i contribuir a l'èxit d'un dels equips de nenes; a més, es podrà veure el calendari d'aquesta temporada.

Compartirem una tarda amb dones referents del sector com la Joana Barbany (Directora general de Societat Digital), l'Ana de la Rosa (HP Program Manager), la Núria Salán (Presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia) i la Mar Camacho (Directora general d'Innovació, Recerca i Cultura Digital). A més diferents participants i guanyadores de la passada temporada estaran a la trobada per explicar la seva experiència durant el seu pas per Technovation Girls, entre elles el grup de Sant Feliu de Llobregat Big Technoroses, amb Enara Sánchez, Paula Villero i Mar Jimenez qui presentaran el seu treball i explicaran les seves experiències, i a partir de les 19h, en un dels grups de treball, la Gemma Antolí de Sant Feliu Innova, ens parlarà del projecte i la dinamització del programa a les escoles de Sant Feliu.

La inscripció és gratuïta i obligatòria i es pot realitzar a través d'aquest enllaç.
Us hi esperem!!


Programa:

17.00 h. Benvinguda a les participants
17.30 h. Esther Subias i Aintzane Morals, ambaixadores TechnovationCAT
17.35 h. Joan Barbany, directora general de Societat Digital
17.48 h. Núria Salán- Presidenta de la Societat Catalana de Tecnologa
18.00 h. Mar Camacho-directora general d'Innovació, Recerca i Cultura Digital
18.12 h. Ana de la Rosa -Program Manager en HP
18.25 h. Family Go (Júlia Royo, Carla Royo, i Berta Planas), equip júnior premiat en 2019
18.35 h. Eat2Meet (Aina Montañés, Marina Bosch, Carla Foz i Sara Mir), equip sènior premiat en 2019

Pausa

19.00h. Grups de treball en paral·lel

Grup 1: L'equip sènior Epoch Illusion (Khadija Waris-*Jiahui Ji-*Diksha Chopra; Paula Quintanilla Aribó).
Grup 2: Els equips Big Technoroses: (Enara Sánchez, Paula Villero i Mar Jimenez i 100%Girl Power (Irene, Laia i Alba).
Grup 3: Potencials mentors/as i jutges, es reuneixen per a conèixer a fons els detalls del programa i el calendari de treball, recursos, opcions, etc. Modera Marisa Ruiz, i comptem amb Steven i Txell, mentors amb àmplia experiència.
Grup 4: Clubs Technovation. Aquells centres educatius, biblioteques, municipis, i similars que volen participar amb diversos grups i desitgen conèixer els detalls del programa. Anna Vilanova de la Biblioteca Ca Fabra i Gemma Antolí, del Projecte municipal Sant Feliu Innova presentessin les seves experiències i resoldran dubtes i preguntes, amb el suport de les ambaixadores Technovation.
Grup 5: Empreses i institucions que desitgen donar suport TechnovationCAT tindran l'oportunitat de conèixer tots els detalls i possibilitats que ofereix el programa. Moderen i presenten les ambaixadores Technovation.

Per estar més informats/des de les darreres novetats del certamen, podreu seguir els comptes de Twitter @technovation i @technovationCat i l'etiqueta #TechnovationCAT.

Technovation és una iniciativa de l'organització sense afany de lucre Iridescent.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 


Notícies relacionades:
Dos projectes de Sant Feliu premiats al Technovation
En marxa l'edició 2020 de la Technovation Girls
Comença el Technovation Challenge a Sant Feliu

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar