Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/05/2020 22:43:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

02/04/2020
Lectures: 204
El club santfeliuenc eSports SF Lighteens debuten en la competició amateur més important del país

El Circuit Tempesta de League of Legends, que compta amb OMEN by HP com partner expert, és un nou format de competició dividit en múltiples tornejos online i offline repartits per tota la geografia espanyola que busquen potenciar l'escena amateur del joc.

És una oportunitat perfecta per als qui juguen a LoL i volen endinsar-se en el món competitiu, ja que es tracta d'un circuit oficial organitzat per Riot Games al costat d'altres grans agents del sector. La millor pedrera per a descobrir nous talents i construir nous equips.

El passat 26 de març l'equip de SF Lighteens van debutar en la competició pertanyent a la primera setmana del Màlaga Open i que va ser retransmesa en diversos canals de Twitch per casters així com al canal de Youtube de Niut Games.

La partida va començar bé per als santfeliuencs, però l'experiència que posseeix l'equip de Abyssal va ser determinant per a executar un pla de partida centrat en la fase més primerenca del joc. Malgrat la derrota l'equip de SF Lighteens continua viu en el Circuit Tormenta i no deixa de somiar amb la següent parada, mentrestant continuaran buscant la victoria en la primera jornada de la lliga EAS (Esports Amateur Series)

Enhorabona nois i noies!

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar