Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/07/2020 01:23:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

15/05/2020
Lectures: 507
CodeLearn: l'escola de programació, robòtica i pensament computacional a Sant Feliu de Llobregat

El passat mes de març part de l'equip de Sant Feliu Innova, juntament amb Aitor Rivera, regidor de Innovació i Tecnologies, Joventut i Dret a l'Habitatge van visitar l'espai CodeLearn, una escola de programació, robòtica i pensament computacional ubicada a carrer Laureà Miró, 173 de Sant Feliu de Llobregat.

A CodeLearn treballen amb una metodologia pròpia, amb la qual es pot aprendre programació i pensament computacional (habilitat de resoldre problemes sense estar lligat a un llenguatge o model de robot concret). Gràcies a això es pot crear tot tipus de coses, com ara videojocs, apps, robots, aparells electrònics?

Desenvolupen des d'activitats extraescolars fins a tallers i casals com per exemple: robòtica amb Makey Makey fins a Arduino, de programació i disseny utilitzant Unity, App Inventor, Scratch... Els tallers de ciència ciutadana també estan al seu catàleg de serveis, utilitzant eines com Minecraft o a través de la creació d'entorns de realitat augmentada (RA) que girin al voltant de la reflexió sobre com habitem els espais.

A la visita també es va afegir en Francisco Sánchez, uns dels dos coordinadors del Club de Makers de Sant Feliu, que també va tenir ocasió d'explicar en primera persona a CodeLearn els projectes que està portant a terme la comunitat maker de la nostra ciutat.

La idea d'aquesta visita era conèixer les iniciatives de Code Learn a les seves pròpies instal·lacions i començar a plantejar línies de col·laboració público-privada en matèria d'innovació i creativitat a l'educació. Cal redefinir la relació de la societat amb la tecnologia, per sort actualment tothom pot comptar amb les eines i les possibilitats per crear i inventar les seves pròpies innovacions tecnológiques i fer-les col·laborativament, en definitiva fer realitat les seves idees.

Virtualment a causa de la situació de confinament, des de Sant Feliu Innova continuem generant sinergies amb les empreses innovadores de la nostra ciutat, ja que els serveis que ofereix CodeLearn són una fantàstica opció perquè els nens i nenes, així com els joves de la nostra ciutat puguin desenvolupar aquestes habilitats amb eines innovadores.

Gràcies per la rebuda Mikel i Adolf!

I recorda! Si ets una persona emprenedora o una empresa ja existent des de CO-Innova Sant Feliu et podem ajudar a dissenyar nous models de negoci, integrar noves activitats i cercar noves aliances. En Marc, l'Oriol, en Carles o en Daniel ja han confiat en nosaltres per readaptar les seves línies de negoci i models d'atenció.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar