Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2021 05:48:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

15/10/2020
Lectures: 384
El programa Technovation Challenge premiat als Premis DonaTIC 2020!

Els Premis DonaTIC 2020 reconeixen el talent, l'emprenedoria i l'empoderament de les dones en l'àmbit tecnològic. 

Vuit dones procedents dels àmbits empresarial, professional i acadèmic i una iniciativa social per incentivar les noies a resoldre reptes digitals han estat guardonades amb els Premis Dona TIC 2020, que impulsa el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública dins del Pla DonaTIC, amb la col·laboració de l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Aquests premis tenen el doble objectiu de reconèixer i divulgar el paper i el talent de les dones en l'àmbit tecnològic i d'oferir referents a nenes i noies per animar-les a dedicar-se a les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) i a assumir posicions de lideratge en el sector.

Els premis tenen vuit categories que s'agrupen en tres àmbits: professional; acadèmic i de revelació, i de divulgació i iniciatives referents. Les candidatures presentades les ha avaluat un jurat paritari, integrat per professionals del sector tecnològic de reconegut prestigi, tant del món acadèmic, com empresarial, institucional i associatiu.

El premi de la categoria Iniciativa Referent d'Entitat, Centre Formatiu o Institució ha estat per a l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia, pel programa Technovation Girls, un projecte amb un gran impacte per a noies d'entre 10 i 18 anys. Technovation és una iniciativa global creada el 2009 amb l'objectiu d'incrementar la participació femenina en l'àmbit tecnològic. Cada any, Technovation Challenge Catalunya convida equips de nenes i adolescents a aprendre i aplicar les competències que són necessàries per resoldre problemes reals mitjançant la creació d'una aplicació mòbil. La darrera edició, sota el lema "Girls for a change", va comptar amb més de 400 nenes inscrites tot i la Covid-19. Un total de 232 noies i més de 100 mentores van completar el repte i s'hi van presentar 62 projectes.

Desde l'any 2018, Sant Feliu Innova participa al programa Technovation Challenge, programa internacional de referència per a lluitar contra els estereotips de gènere, impulsar la detecció del talent femení i estimular a nenes i noies a introduir-se en la tecnologia i estudiar carreres científiques o d'enginyeria. 

Estem molt orgullosos de tots els èxits que han aconseguit! 

En breu nova convocatòria per a aquest curs! Desitjant veure nous equips amb nous reptes!

Font:

Notícies relaciones:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior