Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 07:16:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Vols formar part d'un Laboratori Ciutadà de benestar?

22/10/2020
Lectures: 3880
Vols formar part d'un Laboratori Ciutadà de benestar?

El centre CO-Innova_LAB llença una convocatòria per participar al laboratori ciutadà: "Happiness LAB: la xarxa ciutadana creativa i saludable".

La pandèmia del COVID19 ha posat de manifest la vulnerabilitat de moltes persones, però també la nostra habilitat per a donar-nos suport, cuidar-nos i donar resposta amb iniciativa, creativitat i suma de voluntats, a situacions molt adverses.

El confinament ha servit per a reactivar llaços entre persones de l'entorn pròxim, i despertar el desig de millorar la convivència o algun aspecte de la vida a la nostra població, compartir amb els altres algun projecte que ens ve temps rondant, o aprendre una cosa nova sobre algún tema que ens afecta o ens preocupa.

Aquest laboratori té com a objectiu dur a terme una acció amb incidència local i internacional d'activació de la innovació ciutadana entre setembre i desembre de 2020 per a fer front als desafiaments derivats de la crisi del coronavirus.

La convocatòria va dirigida a la ciutadania en general, de manera individual, en grups, associacions o altres col·lectius organitzats, que desitgin participar en el laboratori ciutadà "Happiness LAB: la xarxa ciutadana creativa i saludable" de forma col·laborativa i comunitària, amb l'objectiu de co-crear un espai on tota la ciutadania pugui participar i nodrir-se els uns dels altres de coneixements, pràctiques i experiències, relacionades amb el benestar. Per descomptat nutrició, activitat física, gestió de l'estrès, gestió del temps, etc...han de ser presents, però també activitats relacionades amb l'art, la lectura, la dansa...totes aquelles que estan englobades en l'economia taronja i els ODS per a generar un impacte social a nivell local i global.

La convocatòria de projectes estarà oberta des d'avui 22 octubre fins al 2 de novembre.

Si vols participar envia'ns un mail a: tic@santfeliu.cat indicant:

  • Títol del projecte
  • Descripció del projecte
  • Temàtica o àmbit d'actuació
  • Objectius de la proposta

Calendari Happiness LAB:

Convocatòria de projectes (del 22 octubre al 2 de novembre 2020)
Procés de selecció de projectes: del 3 al 5 de novembre 2020
Publicació dels projectes seleccionats: 5 de novembre de 2020
Convocatòria de col·laboradors (del 6 al 20 de novembre)
Celebració de l'activitat: (del 23 de novembre al 10 de desembre)
Presentació dels resultats (entre el 15 i el 31 de gener 2021), en Co-Innova_LAB C/Joan XXIII, 14 Sant Feliu de Llobregat.


Aquesta iniciativa està recolzada per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat amb el suport de Medialab-Prado, el Ministeri de Cultura i Esport i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya dins del programa "Laboratorios ciudadanos distribuidos 2020". Aquesta convocatòria coincidirà en el temps de realització amb 60 laboratoris ciutadans en diferents tipus d'organitzacions i institucions d'Espanya i Llatinoamèrica.

Salta a la part superior