Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2021 05:54:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

09/12/2020
Lectures: 554
Esteu desenvolupant un videojoc? Apunteu-vos a PowerUp, el vostre programa d'acceleració de videojocs!

Com ja us vam indicar fa uns dies arrenca el programa pilot d'acceleració de projectes d'emprenedoria relacionats amb els videojocs i l'oci digital interactiu, "PowerUP".

Aquesta iniciativa consistirà en una formació especialitzada enfocada a millorar un videojoc en les àrees de disseny, producció, màrqueting i negoci. 

Tots els formadors i mentors d'aquest programa pioner són professionals de la indústria dels videojocs amb més de 15 anys d'experiència i docents de les escoles més prestigioses en formació reglada en matèria de videojocs com ENTI-UB i TecnoCampus. 

A més, compta amb una sèrie de workshops de reforç que, es definiran en  funció de les necessitats dels projectes seleccionats (Programació, Animació 2D / 3D o Modelatge 3D) i seran impartits per perfils professionals de la indústria dels videojocs amb experiència en empreses com Crema Games, Herobeat Studios, Ubisoft, Smilegate o Insomniac Games, entre d'altres.

Com pots participar?

 • Si tens més de 18 anys 
 • Si tens una demo jugable del vostre videojoc

Pots sol·licitar ser participant d'aquest programa pilot fent la inscripció, fins el dia 20 de desembre, en el següent enllaç:

Podreu ampliar detalls del programa i criteris de valoració. Un cop presentada la candidatura rebreu la confirmació de recepció.

Quan comença i quina durada té?

S'inicia el 22 gener de 2021 i finalitza el 19 de juny de 2021.  Les formacions i workshops es realitzaran els dimecres (tarda), divendres (tarda) i dissabtes (matí). 

Les fases del projecte seran aquestes:

 • Fase 1: 60 hores de formació
 • Fase 2: 30 hores de mentoria
 • Fase 3: Els tres millors projectes, seleccionats pel comitè d'avaluació podran assistir a un esdeveniment internacional de desenvolupament de videojocs amb els costos d'accés i expositor coberts. 

A causa de la situació sociosanitària actual per COVID-19, el programa es desenvoluparà en la modalitat de formació virtual amb la possibilitat que pugui realitzar-se alguna activitat de manera puntual en mode presencial, si la situació ho permet.

Promou:

 • El programa municipal Sant Feliu Innova de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat en el marc de la iniciativa de validació de prototips d'innovació urbana "Social Urban Lab"

Impulsa:

 • ENTI-UB, la Universitat del Videjoc. L'Escola de Noves Tecnologies Interactives adscrita a la Universitat de Barcelona (ENTI-UB).

Organitzen i coordinen:

 • Undercoders  
 • The Breach Studios

Amb el recolzament de:

 • Club Media Sant Feliu d'innovació ciutadana
 • AEVI, Asociación Española de Videojuegos.

Amb el finançament de:

 • Diputació de Barcelona, Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Convocatòria: Catàleg de la Xarxa de Governs Locals 2020. Programa: Estratègies per al desenvolupament econòmic local. Recurs: Iniciatives territorials innovadores per al desenvolupament econòmic. Actuació: Videojocs i eSports: un sector tractor de l'economia taronja a Sant Feliu. 

Més informació:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior