Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/06/2023 17:22:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sessió inaugural i presentació dels projectes PowerUP

22/01/2021
Lectures: 3064
Sessió inaugural i presentació dels projectes PowerUP

El passat 14 de gener es va donar el tret de sortida a la iniciativa PowerUP, acceleradora de videojocs, amb un esdeveniment que va donar a conèixer als set equips seleccionats, amb un total de 30 participants, que formaran part d'aquest programa pilot. Els equips obtindran 60 hores de formació en matèries tals com  disseny, producció, màrqueting i perspectiva de negoci, involucrades amb el desenvolupament de videojocs i les seves perspectives comercials. També, gaudiran de 30 hores de mentories a càrrec de figures reconegudes de la indústria. Amb això s'espera que els equips seleccionats puguin impulsar-se i millorar les oportunitats dels seus projectes. A més, els tres millors equips, se'ls finançarà la seva presència en un esdeveniment internacional del mitjà, encara per determinar, la qual cosa podrà ajudar-los per a obtenir major reconeixement i millorar encara més la seva carrera.

De entre els més de 20 projectes que es van presentar a la convocatòria oberta des de PowerUP, es van seleccionar els següents projectes, els quals, van ser els millor valorats tenint en compte el seu abast com a producte, la seva originalitat, la seva viabilitat, el valor de la seva producció o els perfils del seu equip.

EOS (FESTIMA GAMES)
Una aventura narrativa de trencaclosques i d'aventura, que ens posarà en la pell d'un nen l'objectiu del qual serà evitar l'extinció d'una antiga civilització. Segons les seves creadores, aquest videojoc tracta les conseqüències de l'egoisme humà, i del seu impacte en el planeta. Una aventura de Festima Games amb la que esperem aprendre i emocionar-nos, tant com reflexionar sobre el que deixem i les conseqüències de les nostres pròpies accions.

Twitter @festimagames

CREA TU AVENTURA (LANYUESTUDIO)
LanyuEstudio ens porta una aposta dins d'aquest panorama, ja que, no és un videojoc a l'ús tant com una eina per a crear històries i gaudir amb les creades per altres usuaris. Proposa, d'aquesta manera, una perspectiva nova des d'on experimentar amb la narrativa i amb la que podrem compartir històries entre tots de maneres que mai abans hauríem pensat.

Twitter @LanyuEstudio

SURFACE RUSH (DRIMTIGAMES)
Aquest arcade per a mòbils ens arriba de la mà de DrimtiGames on haurem de fer ús de tota la nostra habilitat per a poder arribar al final dels 72 nivells (amb més en desenvolupament) que avui en dia té aquest projecte, el qual ja es pot jugar, en la PlayStore d'Android. Es tracta d'un divertit producte que ens portarà a recórrer les profunditats marines en la cerca de monedes i altres col·leccionables.

Twitter @DrimTiGames

 

MODEL HUMAN (ROBERTO SERRANO)
Model Human és un joc de trencaclosques diferent al convencional, on encarnarem un personatge que, fent ús del seu robot haurà de resoldre diferents trencaclosques per a poder acabar la seva aventura. No obstant això, Roberto Serrano, el seu creador, ens ofereix un gameplay una cosa diferent a l'acostumat, havent de programar al nostre acompanyant robòtic amb el fi fi de poder resoldre els trencaclosques.

Twitter @tiglandr

LANIAKEA (PURPLETGAMES)
Aquest títol ens proposa un món per explorar en perspectiva isomètrica, acompanyats d'una música envolupant i una estètica low poly. Es tracta d'un joc arcade, no obstant, a través d'anar desentranyant els secrets del seu món, l'origen del nostre personatge ens serà a poc a poc revelat. Purple Tgames està darrere d'aquesta obra i ens conviden a submergir-nos en l'escenari que han preparat per a nosaltres.

Twitter  @PurpleTGames.

AYA (500 MILES STUDIO)
La importància de la memòria. 500 Miles Studio ens proposa endinsar-nos en una aventura gràfica que barreja passat i present, on Institutriu, el seu protagonista, qui en el present pateix d'Alzheimer en fase terminal, haurà de resoldre els comptes pendents amb els fantasmes del seu passat, un passat cada vegada més nebulós i fragmentat.

Twitter @500_MilesStudio.

MCSPACE COLESSEUM (DROWSY_WHALE)
Un dungeon-Crawler rogue lite que ve de les mans de Drowsy_Whale, en el qual es proposa la cooperació de fins a quatre jugadores, com a nucli central del gameplay. Promet ser un joc addictiu i divertit a parts iguals que ens oferirà incomptables hores de diversió amb amics, mentre ens submergim en les seves masmorres i en la seva estètica cartoon.

Twitter @Drowsy_whale.

A més de la presentació dels projectes d'aquesta aventura que es prolongarà fins al juny del 2021, també van participar la Maria Rubio Mendez i en Mikel Gómez Elzaurdia, de l'organització Ludosofía, oferint la xerrada "Videojocs i inclusió social: que tothom pugui gaudir de la cultura gamer". Donant d'aquesta manera un tancament a l'esdeveniment inaugural de PowerUP.

Aquest projecte neix de la col·laboració públic-privada amb mirada de quàdruple hèlix, amb el fi d'impulsar projectes de economia taronja. PowerUP és un programa municipal de Sant Feliu Innova (Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat) que neix en el marc de la iniciativa de validació de prototips d'innovació urbana "Social Urban Lab". Impulsat per ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. i pel Club Media Sant Feliu d'innovació ciutadana.


Aquesta acció està subvencionada per la Diputació de Barcelona en el marc de les Iniciatives territorials innovadores per al desenvolupament econòmic, projecte "GaMEdia: Pol d'innovació digital de Sant Feliu". 


Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior