Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/08/2021 07:15:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

El programa PowerUP avança!

22/02/2021
Lectures: 580
El programa PowerUP avança!

El 22 de gener va començar el programa PowerUP l'acceleradora de videojocs de Sant Feliu. Durant aquest primer mes, els 30 participants del programa han estat treballant aspectes de disseny i producció dels videojocs de la mà dels professors Héctor Fuster i David Jaumandreu.

Ara és el torn que s'endinsin  a conèixer aspectes de màrqueting i negoci.

En l'inici de tot projecte emprenedor és necessari conèixer aspectes de negoci i màrqueting. Com fer un pressupost? Quina part haurem de dedicar a publicitat per donar a conèixer la nostra iniciativa? La gestió i la comunicació del projecte són fonamentals també per assolir l'èxit.

Per això els set projectes que participen al programa PowerUP comencen ara quatre setmanes intenses de coneixement en aquests camps. I tindran al seu costat a Raúl Garcia, en màrketing i la Sandra Samper en aspectes de negoci. 

El Raúl Garcia és Cofundador i Marketing Manager a The Breach Studios i professor d'ENTI-UB, l'Escola de Noves Tecnologies Interactives adscrita a la Universitat de Barcelona (ENTI-UB), està especialitzat en màrqueting i té publicats llibres divulgatius que vinculen  videojocs amb altres formes d'expressió (cinema, literatura, pintura,?). 

La Sandra Samper és investigadora i professora a la universitat Tecnocampus Mataró, Doctorada en Game Studies i especialitzada en empresa i videojocs, amb un extens coneixement en la indústria nacional. 

Des del 25 de febrer i fins al 20 de març els projectes i equips de PowerUP aprendran amb ells aspectes bàsics de la gestió empresarial de projectes que els han de servir per afiançar i donar a conèixer el seu projecte emprenedor al món dels videojocs. 

Us recordem que  els tres millors equips del programa rebran finançament per participar dins un esdeveniment internacional del mitjà, encara per determinar,per obtenir major reconeixement i millorar encara més la seva carrera.

Veritat que us venen ganes que arribi el Demo Day per conèixer-los millor? 

 

Notícies relacionades:

Més informació:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior