Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/08/2021 07:27:07

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

David Jaumandreu docent de l'acceleradora de videojocs de Sant Feliu PowerUP estrena un premiat videojoc

15/03/2021
Lectures: 462
David Jaumandreu docent de l'acceleradora de videojocs de Sant Feliu PowerUP estrena un premiat videojoc

Com ja us vam comentar "PowerUP" Sant Feliu és una formació especialitzada enfocada a millorar un videojoc en les àrees de Disseny, Producció, Màrqueting i Negoci que estan rebent 7 equips composats per 30 persones, 24 nois i 6 noies.

L'objectiu del programa és dotar als equips participants dels coneixements i eines suficients com perquè el seu projecte faci un salt de qualitat per a presentar-ho davant de publishers o inversors.

Són diverses les singularitats de PowerUP com acceleradora, les que la fan un recurs d'acceleració vertical (sectorial) especialitzat en el desenvolupament de videojocs amb característiques destacables:

  • Totes les persones formadores, talleristes i mentores de PowerUP són professionals en actiu de la indústria dels videojocs amb més de 15 anys d'experiència i docents de les escoles més prestigioses en formació reglada en matèria de videojocs com ENTI-UB i TecnoCampus.
  • Una part del format intensiu de PowerUP és modular amb la qual cosa les persones participants poden seguir un itinerari personalitzat de mentories en funció de les seves necessitats i preferències.
  • El programa compta amb una sèrie de tallers i workshops de reforç triats, per consens grupal, pels propis participants que, es defineixen en funció de les necessitats dels projectes seleccionats (Narrativa,UX/UI, programación para multijugador -Backend, etc...) i els imparteixen perfils professionals de la indústria dels videojocs amb experiència en empreses com Crema Games, Herobeat Studios, Lightspeed, Ubisoft, Smilegate o Insomniac Games, entre d'altres.
  • Per coherència gamer la plataforma de recolzament a la capacitació dels participants a PowerUP és Discord, eina que s'utilitza com un entorn virtual d'aprenentatge en temps real, tant en dinàmiques grupals com per tutories i mentories individuals, esdevenint així una veritable comunitat d'aprenentatge virtual. 
  • El premi de PowerUP és l'assistència a un esdeveniment internacional de desenvolupament de videojocs amb cobertura dels costos d'accés i exposició. 
  • PowerUP ha comptat amb el suport d'institucions com ENTI-UB, la Universitat del Videjoc i el recolzament d'entitats com AEVI, Asociación Española de Videojuegos.

Precisament en aquesta línia de comptar amb vincles forts i vius amb el sector dels videojocs, en David Jaumandreu, docent al mòdul de producció de l'acceleradora de videojocs de Sant Feliu PowerUP, fundador de Undercoders, mentor de projectes a ENTI-UB i creador dels premis Indie Developer Burger Awards, ha estrenat recentment, juntament amb Talpa Games, el videojoc de plataformes 3D anomenat Mail Mole, el qual ha estat premiat ja amb dos guardons: "Best Adventure" Indie Dev Day (2020) i "Best Student Project" ENTI University (2019).

Mail Mole és un acolorit plataformes 3D en el qual el correu tradicional serà l'única via per a solucionar una apagada general. Molty, el talp carter, haurà de superar complicats reptes per a aconseguir les bústies més recòndites de Carrotland: molls flotants, sorres movedisses, pinchos esmolats, pous sense fons? un camí difícil, però quan no hi ha electricitat, no pots enviar un e-mail!

El joc està ambientat en Carrotland, un original món ple de sorpreses per descobrir. De les tranquil·les platges de Coconut Islands fins als gèlids cingles de Ieti Ridge, Molty haurà de lliurar les seves cartes, competir contra misteriosos MechaTopos i trobar tots els deliciosos col·leccionables que es troben amagats pel món.

És el primer títol de Talpa Games, un nou estudi de desenvolupament sortit de la universitat, que s'ha associat amb el veterà estudi indie Undercoders, per a crear aquest desenfadat plataformes 3D, inspirat en els clàssics del gènere i dirigit a un públic de totes les edats.

Notícies relacionades:

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior