Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/12/2023 02:27:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

El lliurament de 10 ordinadors a l'escola Arquitecte Gaudí, dins del programa de cessió d'ordinadors de l'Ajuntament, permet engegar el projecte Innovamat

18/12/2020
Lectures: 1361
El lliurament de 10 ordinadors a l'escola Arquitecte Gaudí, dins del programa de cessió d'ordinadors de l'Ajuntament, permet engegar el projecte Innovamat

El passat 12 de desembre de 2020, es va fer el lliurament de 10 ordinadors per l'Escola Arquitecte Gaudí, representada per la seva directora, dins del programa de cessió d'ordinadors de l'Ajuntament a diferents entitats del teixit social de la ciutat. 

Arran del confinament, del moment en el qual vivim i d'aquest esforç extra i d'adaptació que han hagut de realitzar tant els alumnes com el professorat de l'escola es van plantejar engegar el projecte 'Innovamat', una proposta digital diferent, per un aprenentatge competencial i amb sentit didàctic dels conceptes matemàtics, que pretén l'aprenentatge autònom i individualitzat.

Amb l'ajuda de l'aplicació Bmath els i les alumnes posen en pràctica i consoliden el coneixement adquirit durant les dinàmiques de construcció del coneixement. És una eina adaptativa que permet que cadascú practiqui al seu ritme i en funció de la seva evolució i gamificada ja que motiva l'alumnat, que construeix el seu propi món de fantasia.

Per a poder dur a terme aquest projecte a l'escola eren necessaris ordinadors amb la capacitat suficient per poder suportar les aplicacions necessàries.

Aquest lliurament ha estat possible gràcies a la col·laboració del projecte municipal Sant Feliu Innova de la Regidoria d'Innovació i Tecnologies i el Departament d'Educació i Infància de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior