Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/08/2021 07:54:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Els projectes PowerUP Sant Feliu inicien la fase de mentories

14/04/2021
Lectures: 401
Els projectes PowerUP Sant Feliu inicien la fase de mentories

Els projectes participants a la nostra acceleradora de videojocs PowerUP han acabat al març la seva formació i comencen a treballar en les mentories individuals.

Des del passat 14 de gener, data d'inici del programa PowerUP Sant Felliu, els seus 30 participants han rebut més de 60 hores de formació en disseny, producció, màrqueting i perspectiva de negoci, totes elles impartides per professionals en actiu reconeguts del sector. Ara toca veure com traslladar tot aquest aprenentatge.

Durant les properes 7 setmanes cada projecte gaudirà de 12 hores de mentories per equip, totalment personalitzades i adaptades a les seves necessitats, a càrrec de figures reconegudes de la indústria. Aquesta és una característica important que posa en valor tot el programa: tant la coordinació, com les formacions i mentories estan realitzades per professionals reconeguts. Ja us hem anat parlant d'aquests professionals al llarg del programa:  Daniel del Olmo, Alexandra Samper, Héctor Fuster, Raúl Garcia, David Jaumandreu,.. Un planter de luxe del que estem segurs que els nostres emprenedors han gaudit de valent!

I és que recordem que l'objectiu final del programa és dotar als equips participants dels coneixements i eines suficients perquè el seu projecte faci un salt de qualitat per a presentar-lo davant de publishers o inversors. I, al final, després de la jornada de demo dels projectes, als tres millors equips se'ls finançarà la participació  dins una Fira Internacional reconeguda del sector

Recordeu els projectes que van començar?  Festima Games i el seu videojoc "EOS"; Lanyuestido i el seu videojoc "Crea tu aventura"; DrimTiGames i el seu videojoc "Surface Rush"; Roberto Serrano i el seu videojoc "Human"; Purplet Games i el seu videojoc "Laniakea"; 500 Miles Studio i el seu videojoc "Aya"; Drowsy_Whale i el seu videojoc "McSpace Colesseum". A tots ells  us els vam presentar a l'inici del projecte

El programa PowerUp s'emmarca dins la iniciativa "Social Urban Lab" que es promou des del programa municipal Sant Feliu Innova, per a la validació de prototips d'innovació urbana i està impulsat per ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, i pel Club Media Sant Feliu d'Innovació ciutadana.

Notícies relacionades

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior