Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/03/2023 06:35:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Com INNOVAR des de l'economia social i cooperativa?

18/05/2021
Lectures: 1426
Com INNOVAR des de l'economia social i cooperativa?

El proper 25 de maig, de les 17 a les 18:30 hores, l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat organitza, en col·laboració amb el programa municipal Sant Feliu Innova de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, una jornada de conversa virtual temàtica sobre Innovació i Economia Social.

Ambdòs impulsors de la jornada consideren primordial posar en comú, reflexionar i facilitar solucions que apropin els diferents mecanismes i metodologies innovadores als projectes i entitats de l'economia social i cooperativa. En aquest esdeveniment es vol repensar la innovació des de les possibilitats i oportunitats perquè és absolutament necessari i urgent obrir nous horitzons i plantejar-nos el disseny i gestió de projectes de manera radicalment diferent.

Aquesta és una de les activitats que l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat , entitat creada el 2017 per impulsar i promocionar l'economia social a la comarca, organitza dins del Maig Cooperatiu.

Tant els participants com els facilitadors de l'acte tindran un fort component local, tenint vinculació amb Sant Feliu dos d'ells. Per què un dels altres objectius d'aquestes converses temàtiques és la visibilització i la posada en valor del talent amb impacte social que hi ha a les ciutats

Els experts que hi participaran a la jornada són: Mercè Rua, de la cooperativa Holon, d'innovació i disseny comunitari; Javier Creus, fundador de la consultoria en transformació d'ecosistemes i models IdeasforChange; i David Espert, fundador de MTK Space, cooperativa santfeliuenca de creativitat i comunitat audiovisual. La dinamització de la xerrada estarà repartida entre Mohammed El Youssofi, representant a l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, i en Pablo Muiño, cap del programa municipal d'innovació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

El rol de Sant Feliu Innova tindrà a veure amb la seva experiència com a projecte local d'activació públic d'innovació i promotor d'iniciatives vinculades al programa d'Impuls a l'Economia Social de la Diputació de Barcelona com, la "Xarxa d'Innovació Social i Col·laborativa (XISC) del Baix Llobregat" el 2016 i el 2017 o el "Foment de les associacions d'impuls com a eina generadora d'innovació social" el 2019. 

Si esteu interessats en conèixer algunes de les diferents iniciatives d'economia social que es desenvolupen a la comarca i quines metodologies innovadores incorporen, ja ho sabeu, no us podeu perdre aquesta jornada. Será el proper dimarts, 25 de maig, de 17:00 a 18:30 en format virtual.

Per assistir-hi només cal que us inscriviu en aquest formulari

Us hi esperem!


Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior