Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 08:34:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

FEMPower UP: comencen els workshops amb animació 3D!

30/03/2022
Lectures: 3075
FEMPower UP: comencen els workshops amb animació 3D!

Una de les branques més importants dels videojocs en els últims anys és l'animació 3D i totes les seves característiques.

Aquest cap de setmana les participants del nostre programa d'acceleració FEMPower UP Sant Feliu rebran un taller d'animació 3D amb Carla Lombardo Lliró , 3D character animator en una de les empreses nacionals de videojocs més grans del sector MercurySteam

La Carla és experta en comunicació audiovisual i màster en animació 3D de personatges,  més de 6 anys d'experiència l'avalen en el sector dels videojocs havent treballat en reconegudes empreses del sector com Ilion Animation Studios, The Grumpy Ghost i KOTOC.

Eines, recursos, trucs, fluxos de treball…Segur que els nostres emprenedors prendran bona nota de totes les seves experiències!

 


Aquesta acció està subvencionada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona dins del Pla "ApropAMB" i del programa "Suport a les Xarxes d'Activitat econòmica del Municipi - Emprèn i innova en Femení".

"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local".

 Notícies relacionades:

Salta a la part superior