Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 08:15:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

FEMPower UP Sant Feliu: han començat les mentories!

12/05/2022
Lectures: 2857
FEMPower UP Sant Feliu: han començat les mentories!

El programa d'incubació FEMPower UP Sant Feliu s'apropa a la data de finalització i crema noves etapes. Ja han acabat els workshops i els diferents equips integrants ja han començat la fase de mentories. En aquest moment els projectes ja es troben més avançats i cada participant pot avaluar millor el seu propi videojoc. Coneixen les seves fortaleses i els seus punts febles i ja són capaces de diferenciar quina matèria necessiten per aprofundir i millorar en la seva àrea.

 

Les sol·licituds de mentories han estat variades, en funció de les necessitats de cada projecte. Algunes són tan essencials com programació o game design, elements imprescindibles perquè els videojocs resultants funcionin bé. La clau pot estar en els detalls i la fase de mentories permetrà a les integrants deixar una bona sensació de joc i convertir les partides en tota una experiència. És per això que és molt important acabar de perfeccionar tots aquells elements que poden donar un millor resultat als projectes.
UX/UI, Art 2D i 3D o narrativa són altres matèries que també han estat sol·licitades. Mentores d'alt prestigi nacional i internacional com són Tatiana Delgado, Elena Candil, Susana Medina, Elena Blanes, Olga Zhurvleva i Mercedes Rodrigo on tracten aspectes essencials en qualsevol projecte audiovisual com són els videojocs.

Una de les fortaleses d'aquesta iniciativa és el treball en equip i l'intercanvi de coneixements entre totes les participants i això es fa, encara, més visible en aquesta etapa de mentories. Hi ha especial interès en què totes les persones que conformen els diferents equips es trobin presents en el moment de la mentoria, cadascú té la seva especialitat i pot aportar un punt de vista i coneixements diferents al projecte final.

Per acabar de perfilar els últims detalls abans de la presentació dels productes finals, també s'han sol·licitat mentories de negoci, economy design i màrqueting. Aquestes permetran als equips millorar els seus "pitchs"  i saber com afrontar les presentacions finals o com captar possibles inversors en un futur.
FEMPower UP Sant Feliu és una iniciativa a nivell estatal i europeu per afavorir la inserció professional i laboral de dones (cis, trans i no binàries) a la indústria del videojoc que acull la nostra ciutat.


Aquesta acció està subvencionada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona dins del Pla "ApropAMB" i del programa "Suport a les Xarxes d'Activitat econòmica del Municipi - Emprèn i innova en Femení".

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local".


Notícies relacionades:

Salta a la part superior