Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/12/2023 02:59:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Happiness Club: Marxem a Collserola!

18/05/2022
Lectures: 2517
Happiness Club: Marxem a Collserola!

Encara no coneixes el Happiness Club? És un club de ciutat on tothom hi té cabuda! Un espai on compartir experiències, cuidar-te, passar una bona estona i dedicar-te temps a tu.
Ens reunim cada primer i tercer dissabte de mes a CO-Innova_LAB (Torre del Roser).

Aquest dissabte 21 de maig arriba una nova proposta de la nova xarxa ciutadana, creativa i saludable, el Happiness Club!
T'agrada la natura? El contacte amb la naturalesa ens revitalitza i ens ajuda a connectar amb nosaltres mateixos. Desconnecta de la teva rutina sortint de ruta per Collserola.

Vine a carregar piles a la Torre del Roser, esmorza gratis amb nosaltres i fes una excursió a la muntanya. Ens trobarem a les 10h a  CO-Innova_LAB (Torre del Roser, carrer Joan XXIII, 14, 08980 Sant Feliu de Llobregat), davant de la biblioteca municipal. Allà farem un petit esmorzar per agafar forces i donarem a conèixer la programació gratuïta del club d'aquí fins a finals de juliol.

Vols conèixer la ruta? Anirem a l'esplanada de la Creu de Sant Feliu per a gaudir de la naturalesa i de la companyia de tots els que assistim. Allà farem una petita activitat per connectar amb l'entorn i amb nosaltres mateixos.
Són un total de 10km aproximadament, però no t'espantis, entre rialles i xerrades passen ràpid. Si et vols inscriure ja a l'activitat, pots fer-ho des d'aquí.

A arrecifebienestar.com/happiness-club/ i a l'instagram podràs trobar més informació del club, veure la galeria de les activitats que ja hem realitzat i descobrir les noves activitats del club per no perdre't cap.

Totes les activitats del Happiness Club són gratuïtes, estan impulsades pel programa municipal Sant Feliu Innova i són organitzades per Arrecife Bienestar, membres de la nostra comunitat emprenedora, INnòmades. 
Si ets una persona creativa, innovadora i que es preocupa pel seu benestar, aquest és el teu club. Uneix-te al Happiness Club i troba a altres persones afins a tu amb qui compartir experiències. Diverteix-te, aprèn i cuida't amb el nou club de benestar de Sant Feliu de Llobregat.


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local"

"Aquesta acció està subvencionada per la Diputació de Barcelona en el marc de les Iniciatives territorials innovadores per al desenvolupament econòmic"


Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior