Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 08:38:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

FEMPower UP Sant Feliu participa al FICMEC 2022

09/06/2022
Lectures: 3558
FEMPower UP Sant Feliu participa al FICMEC 2022

 

El passat divendres 3 de juny FEMPower UP Sant Feliu va tenir el plaer de participar al FICMEC 2022. A les 13 hores, el Festival Internacional de cine mediambiental de Canàries va oferir la xerrada "Perspectiva de gènere als videojocs" Projecte FEMPower UP, de la mà d'Alexandra Samper, coordinadora del programa.

Va ser una gran experiència que va permetre presentar, a la indústria audiovisual, la pionera iniciativa en l'àmbit estatal i europeu per afavorir la inserció professional i laboral de dones (cis, trans i no binàries).

El festival comptava amb un programa molt complet i amb presència d'altres projectes interessants. En el cas de FEMPower UP, la ponència va posar sobre la taula els objectius del programa i els fets diferencials respecte a altres incubadores de videojocs. 
La xerrada va permetre parlar de la perspectiva de gènere als videojocs i explicar el gran equip de professionals i mentores reconegudes àmpliament al sector que formen part de FEMPower UP Sant Feliu. I també parlar dels workshops que s'han pogut gaudir, de la seva proposta de valor i dels premis finals.

Va ser una experiència enriquidora i ens vam sentir molt acollides en tot moment per l'organització. El programa, que ja està arribant al seu fi, visibilitza perfils professionals de dones veteranes i mid-senior de la indústria que poden servir com a referent per a les participants a través de la mentorització, dels tallers de capacitació i de la transferència de coneixement, oferint un espai de trobada per al col·lectiu femení del sector de les tecnologies.

 

Notícies relacionades:


Aquesta acció està subvencionada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona dins del Pla "ApropAMB" i del programa "Suport a les Xarxes d'Activitat econòmica del Municipi - Emprèn i innova en Femení".

"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local".
 

Salta a la part superior