Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/10/2019 05:04:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Últimes notícies

Accedir al canal RSS de Últimes notícies
02/10/2019 Presentem la nova Comunitat emprenedora CO-Innova de Sant Feliu!

Us convidem a venir a la presentació de la Comunitat emprenedora CO-Innova el proper 30 d'octubre per la tarda a les 18 h a la Torre del Roser, a Co-Innova Sant Feliu.

24/05/2019 Trobada de la Xarxa Punt TIC: De l'alfabetització digital a la innovació social ciutadana

La quarta trobada Punt TIC a Co-Innova Sant Feliu reuneix a dinamitzadors/es i agents de la Xarxa Punt TIC de tot el territori. S'han compartit experiències sobre la Innovació social ciutadana i s'han generat propostes de co-creació de la Xarxa.

14/03/2019 Comunitat Sant Feliu 2.0[20] connectar i sumar ciutat, societat i tecnologia

Aquest 28 de març tindrà lloc una altra trobada de la Comunitat Sant Feliu 2.0[20] a CO-Innova Sant Feliu, el centre de la Creació i la Innovació Social i Tecnològica a la Torre del Roser. 

04/12/2018 Celebrem la Trobada de la Comunitat 2020 per parlar de reptes d'innovació social i internacionalització a Sant Feliu

El passat dijous 29 de novembre, es va reunir la Comunitat 2020 amb una trobada plena d'activitats creatives i reflexives sobre l'smart city i la innovació social a Sant Feliu de Llobregat. Els membres del grup es van reunir a l'Edifici Co-innova per tal de debatre perspectives i aportar noves idees i visions envers al tema. La sessió va estar organitzada i dinamitzada per Jennifer Baños i Marion Charreau. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera
Club de Makers
27/06/2016
El Club de Makers a Ràdio Sant Feliu!

El concepte makers prové del concepte DIY fes-ho tu mateix però utilitzant eines més digitals com Impressores 3D, talladores laser i talladores automatitzades, pretén empoderar a les persones a través de la innovació i el coneixement obert de manera que tinguin la possibilitat de recrear els seus productes.
 

Code Club
26/05/2016
Èxit d'afluència a les portes obertes dels Media Club, Club de Makers i Code Club Sant Feliu

El passat dimecres es van donar a conèixer els nous clubs digitals que comencen a la ciutat: El Club de Makers, el Code Club de Sant Feliu i el Media Club.

Durant tota la tarda representants dels tres clubs van explicar a tothom què volen fer i per què es posen en marxa a Sant Feliu. 

Club Media
03/06/2016
Ja ha arribat el Media Club!

El dimarts 31 de maig es va celebrar la primera sessió del Media Club, un espai per aquelles persones de ment inquieta i d'esperit emprenedor amb interès pel món audiovisual i transmèdia.