Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/01/2020 01:18:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Últimes notícies
Accedir al canal RSS de Últimes notícies
27/01/2020 Arriba a Sant Feliu la Mobile Week amb espais lúdics però també de reflexió i debat

Un total de 15 ciutats, comarques i àmbits territorials de tot Catalunya tindran presència a la Mobile Week Catalunya 2020, després de la convocatòria feta per Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i la Generalitat de Catalunya per sumar-se a la segona edició d'aquesta iniciativa.

17/01/2020 Moneda social per gestionar intercanvis entre la comunitat CO-Innova

A CO-Innova moltes iniciatives es basen en intercanviar coneixements entre les diferents tipologies de membres de la seva comunitat: emprenedors socials d'Explorer o BIS, components dels Clubs de Makers o Mèdia, col·laboradors externs que impulsen projectes amb impacte, iniciatives ciutadanes, economies emergents, etc.

13/01/2020 Tercera trobada de la Comunitat CO-Innovadora i amb sorpresa. Estrenarem moneda!

Fa uns mesos omplíem CO-Innova Sant Feliu d'esperit emprenedor, idees i molt d'entusiasme. Participants de programes com el Yuzz, l'Explorer, el BIS o el JobLab assistien a la presentació de la comunitat Emprenedoria CO-Innovadora, una iniciativa que pretén impulsar i fomentar la creació de sinergies i trobar objectius comuns entre els diferents projectes que han passat per Sant Feliu Innova, així com oferir un espai a emprenedors i emprenedores on co-crear, connectar i prototipar.

06/11/2019 Presentació de la nova temporada del Technovation Challenge, ara Technovation Girls!

Aquest divendres 8 de novembre serà el tret de sortida de la nova convocatòria Technovation Girls Catalonia  a les 17.00 h a l'Espai Bital de Barcelona on es donarà a conèixer l'edició 2020. Noies, mentors/es, dones professionals, educadores ... TOTES esteu convidades! Serà una oportunitat per conèixer millor el programa i saber com formar-hi part! Si vols contribuir a millorar l'escletxa de gènere en les TIC pots participa-hi i/o difondre la informació! 
 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123
SegüentAvanç ràpidDarrera
Club de Makers
27/06/2016
El Club de Makers a Ràdio Sant Feliu!

El concepte makers prové del concepte DIY fes-ho tu mateix però utilitzant eines més digitals com Impressores 3D, talladores laser i talladores automatitzades, pretén empoderar a les persones a través de la innovació i el coneixement obert de manera que tinguin la possibilitat de recrear els seus productes.
 

Code Club
26/05/2016
Èxit d'afluència a les portes obertes dels Media Club, Club de Makers i Code Club Sant Feliu

El passat dimecres es van donar a conèixer els nous clubs digitals que comencen a la ciutat: El Club de Makers, el Code Club de Sant Feliu i el Media Club.

Durant tota la tarda representants dels tres clubs van explicar a tothom què volen fer i per què es posen en marxa a Sant Feliu. 

Club Media
03/06/2016
Ja ha arribat el Media Club!

El dimarts 31 de maig es va celebrar la primera sessió del Media Club, un espai per aquelles persones de ment inquieta i d'esperit emprenedor amb interès pel món audiovisual i transmèdia.