Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/09/2021 15:43:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Últimes notícies
Accedir al canal RSS de Últimes notícies
21/09/2021 eSports en català: Aliança del C.A.R. HERON Sant Feliu amb Gamesports Lleida.

Gamesports Lleida, start-up lleidatana del sector dels eSports,  ha estat la primera en retransmetre en català una competició de League of Legends. Ara, amb l'aliança amb el C.A.R. (Centre d'alt Rendiment) HERON Sant Feliu totes dues entitats treballaran per a la projecció i consolidació d'un primer circuit amateur de lligues íntegrament en català.

07/09/2021 L'Ajuntament cedeix 50 ordinadors a escoles i entitats de la ciutat

El lliurament s'ha formalitzat en un acte realitzat dimarts 7 de setembre a la Sala Ibèria.

23/07/2021 Trobada d'Aigües de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per co-dissenyar una base de dades municipals al seu portal web

El passat dia 15 de juliol, Aigües de Barcelona juntament amb tècnics i direcció d'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, van mantenir una trobada amb la finalitat de compartir les dades de les que disposa a any tancat a la xarxa per municipis d'Aigües de Barcelona.

08/07/2021 400 infants i joves participants en les activitats educatives sobre innovació, ODS i videojocs

Un total 400 alumnes han participat en 16 tallers de les activitats educatives proposades pel programa municipal d'innovació en una edició marcada de nou per la pandèmia.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Club de Makers
17/06/2021
L'escola d'adults Mestre Esteve visita el programa Sant Feliu Innova per traccionar projectes cultura maker

Aquesta setmana, la directora, la cap d'estudis i dos components de l'equip docent de l'Escola d'Adults CFA Mestre Esteve van visitar les instal·lacions de CO-Innova_LAB Sant Feliu per conèixer el seu catàleg de serveis i especialment tots els projectes i iniciatives relacionades amb el moviment maker i la impressió 3D i la innovació social digital.

Code Club
23/06/2020
Es busquen noies de Sant Feliu per anar a l'espai!

Com ja sabeu Sant Feliu continua sent una ciutat laboratori oferint els seus espais, edificis i comunitats com a camp de proves o laboratori d'idees que permeten, gràcies a la iniciativa Urban Social Lab, experimentar i provar nous serveis que ens proposen agents i actors d'emprenedoria social de la ciutat. CO-Innova_LAB Sant Feliu, com a laboratori d'innovació ciutadana i co-creació ja fa temps que s'ha incorporat a la xarxa catalana d'Urban Lab, una iniciativa que posa la ciutat com a territori d'experimentació i testeig de diferents iniciatives.

Club Media
03/06/2016
Ja ha arribat el Media Club!

El dimarts 31 de maig es va celebrar la primera sessió del Media Club, un espai per aquelles persones de ment inquieta i d'esperit emprenedor amb interès pel món audiovisual i transmèdia.

 

Salta a la part superior