Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/05/2024 07:01:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Club Mèdia

Persones de ment inquieta i d'esperit emprenedor amb interès pel món audiovisual i transmèdia.

Media Club és un lloc de convergència entre aquelles persones que tenen inquietuds i projectes relacionats amb el món audiovisual i les noves tecnologies i amb interès per desenvolupar projectes d'innovació social, que aportin valor a la comunitat.

El projecte és totalment autogestionat i per tant dependrà dels interessos dels usuaris i dels seus projectes la direcció cap a la qual tendirà el Club, ja que igual que els vostres projectes, aquesta iniciativa és totalment vostra i es regirà segons els vostres interessos i necessitats. Per si no us ha quedat clar, aquí teniu el nostre 'currículum'!

Si teniu un projecte, una idea o teniu una ment inquieta... Les portes estan obertes per a tothom! Ens veiem els dimarts de 17 a 19:30 h a la segona planta de la Torre del Roser, on podreu compartir els vostres coneixements i experiències amb els usuaris del Media Club, i on trobareu el pulmó i el múscul per tirar endavant els vostres projectes.

Media Club

Accedir al canal RSS de Club Media
Notícia expirada
Ja ha arribat el Media Club!

El dimarts 31 de maig es va celebrar la primera sessió del Media Club, un espai per aquelles persones de ment inquieta i d'esperit emprenedor amb interès pel món audiovisual i transmèdia.

 

Notícia expirada
Èxit d'afluència a les portes obertes dels Media Club, Club de Makers i Code Club Sant Feliu

El passat dimecres es van donar a conèixer els nous clubs digitals que comencen a la ciutat: El Club de Makers, el Code Club de Sant Feliu i el Media Club.

Durant tota la tarda representants dels tres clubs van explicar a tothom què volen fer i per què es posen en marxa a Sant Feliu. 

Salta a la part superior