Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/08/2021 07:41:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Cubzzle, un videojoc diferent de 3Happy Tigers, un dels projectes Yuzz de Sant Feliu

27/04/2016
Lectures: 4422
Cubzzle, un videojoc diferent de 3Happy Tigers, un dels projectes Yuzz de Sant Feliu

3 Happy Tigers un dels nostres equips de Yuzz ha estat entrevistat a Ràdio Sant Feliu per presentar el seu projecte Cubzzle: un videojoc per a iOs amb personatges d'un món cúbic.

Aquí us ho presentem.

3 Happy Tigers és un equip format per 4 persones: Ksenia Klykova, Cristina Prim, Marina Díaz i Guillem Galimany. El seu primer projecte és un videojoc que posa èmfasi en el disseny de l'escenari i els personatges.

La Cristina i la Marina van anar el passat 19 d'abril a Ràdio Sant Feliu a explicar quin és el seu projecte i com es van decidir a participar en l'edició d'aquest any de Yuzz Sant Feliu

La Cristina i la Marina a Ràdio Sant Feliu

La Cristina fa un any i mig que viu a Sant Feliu, i quan va saber que es feia el programa Yuzz a la ciutat es va anar a informar. Va pensar que era un bon impuls per al projecte, que ja estaven desenvolupant, i que va començar com un treball de final de carrera dels estudis de Comunicació Audiovisual, on es van conèixer la Ksenia, la Cristina i la Marina. Yuzz els ha servit sobre tot per estructurar-se i organitzar-se, ja que en poc més d'un mes han de tenir tot el pla d'empresa acabat. L'equip inicial de tres es va completar amb la presencia del Guillem, un programador, i fa poc han incorporat a un nou membre a l'equip, en Joan.

Cubzzle és un videojoc diferent. Un personatge rodó atrapat en un món cúbic. Un concepte nou en 3D, que costa d'explicar de manera no visual però que està començant amb molt bon camí.

Cubzzle

Dins de yuzz, el seu vídeo de presentació va ser un dels dos seleccionats del nostre centre dins dels concurs "Este es mi pitch". I a banda de Yuzz, el seu projecte també ha estat seleccionat com a finalista en dos concursos diferents: el concurs de videojocs de la UPC, Three Headed Monkey Awards. Social Point 2016, i el concurs de disseny Oh là Laus 2016.

Estarem atents, perquè aquest equip de yuzzers ve carregat de molta energia!

Endavant yuzzers!

Si voleu escoltar la seva entrevista a Ràdio Sant Feliu ho podeu fer aquí:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior