Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/08/2021 09:32:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Coneixent un dels nostres projectes Yuzz 2016: MVV Digital Solutions

31/05/2016
Lectures: 3326
Coneixent un dels nostres projectes Yuzz 2016: MVV Digital Solutions

El passat 24 de maig, Mª Victoria Vilas va ser entrevistada a Ràdio Sant Feliu i ens va parlar del seu projecte: MVV Digital Solutions,  una empresa de creació de webs i estrategia digital  adaptada a cada client.

Aquí us la presentem.

En la secció d' emprenedoria del Mirall a Ràdio Sant Feliu, Mª Victoria ens explica com ha evolucionat el mon d'internet, com interactua constantment i com s'han professionalitzat les pàgines web. El seu projecte vol posar a l'abast de tots els petits professionals la possibilitat de tenir una página web de qualitat, considerant el posicionament web i amb la propietat del domini escollit.

La Mª Victoria valora de manera molt positiva la seva experiència al seu pas per Yuzz  i tot el suport i assessorament rebut. Ella ja tenia una idea de muntar una empresa de serveis web, però des de Sant Feliu Innova se l'ha recolzat en la conceptualització dels diferents productes i serveis i en la possibilitat de tenir sinergies, tant amb actuals companys de yuzz com amb participants d'edicions anteriors, o d'altres emprenedors locals que utilitzen l'espai d'innovació de la Torre del Roser com a punt de trobada.

L'espai de co-treball de la Torre del Roser ha estat precisament el lloc on ha tingut les seves primeres reunions en la recerca de col·laboradors, proveïdors de serveis i, fins i tot, clients. El primer client ha vingut d'un dels seus companys de Yuzz:  el projecte "Crea Lleure", de l'Oriol, ha confiat amb ella per la realització de la seva página web.

Ara està acabant de redefinir el seu pla d'empresa, la seva pròpia web... Yuzz s'acaba en breu però els projectes continuen treballant. Us recordem el seu projecte: MVV Digital Solutions

Molta sort i endavant, yuzzers!

 

El Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el suport i mecenatge de División Global Santander Universidades del Banc Santander, promou el programa YUZZ "Jóvenes con Ideas" amb la col·laboració local de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

 

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior