Festes populars

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/01/2021 02:30:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Carnaval

Convocatòria i concurs de comparses de Carnaval 2020

 1. El mínim de persones participants de cada comparsa és de 15 persones.
 2. El motiu de les comparses ha de girar entorn d’un tema concret. Cada entitat o grup pot presentar més d’una comparsa.
 3. Les comparses que tinguin la mateixa vestimenta i/o temàtica només podran presentar-se a una modalitat.
 4. En les comparses infantils es pot participar fins als 16 anys, amb dues persones adultes per cada 8 menors com a màxim.
 5. El període d’inscripcions per participar a la rua és del 13 de gener fins al 8 de febrer de 2020 i es fa a través d'aquest mateix web. L’ordre de les comparses s’establirà per sorteig a la reunió que es farà amb totes les comparses participants el dijous 20 de febrer de 2020.
 6. Les comparses s’hauran de concentrar dissabte 22 de febrer 2020, a les 17.30 h puntuals, al punt de sortida del c/ Mataró (al costat del Parc Esportiu de les Grases).
 7. Els components de cada comparsa hauran d’estar presents a la rua des de l’inici i fins al final.
 8. L’alçada màxima de les carrosses que participin serà de 3,5 m.
 9. Els altaveus de cada comparsa hauran d’anar dirigits als participants de les comparses, que se situaran sempre darrera dels vehicles o carrosses.
 10. Les comparses participants en el concurs que vulguin portar publicitat comercial, hauran de notificar-ho a la Comissió, qui donarà la conformitat o no segons els criteris establerts.
 11. No es podrà utilitzar cap tipus d’animal com a complement de la disfressa o acompanyant la rua, a excepció dels gossos pigall.
 12. En el recorregut de la rua no estarà permès el consum de begudes alcohòliques.
 13. Les comparses de Carnaval hauran de complir les normes i protocol de la rua de Carnaval aprovades per la Comissió Carnaval.
 14. El jurat que decidirà les comparses guanyadores estarà presidit pel regidor de Cultura. Tindrà com a secretari/ària (sense vot) un tècnic o tècnica del Departament i constarà dels vocals següents: un/a representant del món de les arts, un/a representant de les associacions de teatre, un/a representant del Consell d’Infants, un/a representant del món associatiu, una personalitat mediàtica de la ciutat i un/a representant de la Comissió del Carnaval.
 15. La decisió que prengui el jurat és inapel·lable. En la puntuació del concurs es tindrà en compte tot el recorregut de la rua, segons els criteris d’originalitat, animació i elaboració, establerts per la Comissió de Carnaval.
 16. L’actuació a l’escenari no es tindrà en compte per a la puntuació del concurs i no sobrepassarà els 3 minuts per comparsa. Les músiques per a l’actuació a l’escenari s’hauran de lliurar a l’organització com molt tard el 13 de febrer de 2020.
 17. Tampoc es tindrà en compte per a la puntuació del jurat el tema escollit com a disfressa de la façana de l’Ajuntament.
 18. Els premis que s’atorgaran són els següents: 
  • a) Millor comparsa:
   • 1r premi: 690 euros
   • 2n premi: 390 euros
   • 3r premi: 250 euros
  • b) Millor comparsa infantil:
   • 1r premi: 690 euros
   • 2n premi: 390 euros
   • 3r premi: 250 euros
 19. Els premis es faran públics el dissabte 22 de febrer de 2020, a la plaça de la Vila, en finalitzar el discurs del Rei Carnestoltes.
 20. Cada comparsa participant rebrà d’obsequi un pernil.
 21. En cas d’anul·lació de la rua de Carnaval per pluja o d’altres circumstàncies, el Concurs de comparses 2020 quedarà definitivament anul·lat.
Salta a la part superior