Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2024 03:33:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Emprenedoria de base TIC

Un dels perfils de smartcitizen o digizen, juntament amb el d’informador, sensor o decisor, és el d’emprenedor, que suposa la capacitat d’impulsar iniciatives comunitàries, transformant reptes ciutadans en emprenedoria social o necessitats de la ciutat en models i oportunitats de negoci.

Això vol dir fomentar i incentivar especialment l’emprenedoria vinculada a la innovació en aquells sectors que la ciutat pot identificar com a estratègics, és a dir: la cultura i el turisme, el petit comerç, l’esport, la salut, l’atenció a les persones, la sostenibilitat mediambiental i el desenvolupament tecnològic, etc. Però també fomentar que els centres educatius de la ciutat liderin iniciatives de promoció de l’emprenedoria digital entre els seus alumnes.

Sant Feliu ja acumula una trajectòria en el suport, orientació i acompanyament d’idees de negoci TIC basades en el coneixement, la innovació i la tecnologia per tal de transformar-les en noves empreses de base tecnològica (EBT) i en startups innovadores amb alt potencial de creixement.

Les edicions del Centre Yuzz Sant Feliu (2012-2016) han possibilitat que 77 projectes joves de base tecnològica i, per tant, 77 idees de negoci o emprenedoria social basades en el coneixement i la tecnologia treballessin el seu projecte a la nostra ciutat.

Salta a la part superior