Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/04/2019 17:57:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  Assessorament digital

  El servei d’acompanyament i assessorament que ofereix Sant Feliu Innova incorpora el treball amb metodologies àgils i el mètode propi 1 + 4 +1, que treballa tant la ideació i el prototipatge com la base tecnològica, la gestió dels projectes i, fins i tot, mecanismes de captació de recursos o finançament.

  Assessorament digital

  La identificació de reptes, oportunitats i necessitats, passa per una etapa d’ideació de solucions innovadores amb metodologies àgils i col·laboratives, per tal d’aflorar tot el talent ocult que la comunitat pot oferir. Un cop identificada la millor opció, es tracta de cercar allò que ens cal per poder dissenyar un primer prototip i producte mínim viable per poder testejar-lo i acabar-lo de definir. L’acompanyament és continu en tot el procés de definició i conceptualització fins a la recerca de possibles partners amb els que tirar endavant el projecte.

   

  Notícies relacionades:

  Notícia expirada
  26/04/2017 Els infants de Sant Feliu descobreixen l'Scratch

  Gairebé 200 nens i nenes de Sant Feliu han participat aquest any en l'activitat educativa "Introducció a l'SCRATCH: jugar a programar, programar jugant", que el programa municipal Sant Feliu Innova proposa a les escoles juntament amb el Departament d'Educació, per al foment del pensament computacional i la programació a les escoles.
   

  Notícia expirada
  19/04/2017 Un exemple d'assessorament per a la renovació de blog: Pins d'Or

  Els dinamitzadors del Punt TIC estan assessorant l'entitat per a fer el canvi de blogspot a Wordpress i modernitzar els continguts del  seu lloc de trobada col·laboratiu.

  05/04/2017 Sessió de prototipatge de landing page i apps pels nostres yuzzers

  Els nostres yuzzers continuen avançant mica en mica els seus projectes.  Ahir van tenir una sessió intensa de prototipatge amb la col·laboració d'una exyuzzer de Sant Feliu: Laura Rivera, programadora, que va estar fa poc a bord de l'Imagine Express, el tren de la innovació

  PrimeraRetrocés ràpidAnterior
  1234
  SegüentAvanç ràpidDarrera