Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
15/11/2018 14:39:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Resum de notícies mensuals

Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
Resum de les accions innovadores del primer semestre 2018

Emprenedoria, activitats formatives, co-creació, assessorament, prototipat de productes i serveis. Arribats a mitjans d'any, toca fer la vista enrere, la feina feta, els reptes marcats i les fites assolides a CO-Innova Sant Feliu. Un ampli i variat ventall d'accions marcades per un denominador comú, la innovació social de base tecnològica.

Maig, resum de les accions innovadores del mes

Aquest és el resum de les activitats i propostes innovadores que nosaltres o els agents col·laboradors de Sant Feliu han dut a terme durant el mes de maig. Un mes que ha estat presidit per un bon nombre d'activitats STEAM amb centres educatius i també pel tercer premi aconseguit per Braibook al concurs de Chivas Venture per a startups de tot el món.

Abril, resum de les accions innovadores del mes

Aquest és el resum de les activitats i propostes innovadores que nosaltres o els agents col·laboradors de Sant Feliu han dut a terme durant el mes d'abril. Abril ha estat el mes de la inauguració de CO-Innova Sant Feliu, la redefinició de la Torre del Roser com a Centre de Creació i la Innovació Social i Tecnològica, el passat dia 19, en dues sessions, una de matí i una altra de tarda.

Març, resum de les accions innovadores del mes

Aquest és el resum de les activitats i propostes innovadores que nosaltres o agents col·laboradors de Sant Feliu hem dut a terme el mes de març. La notícia destacada del mes de març ha estat sense dubte l'anunci de la inauguració de CO-Innova Sant Feliu, la nova etapa i definició de la Torre del Roser, que esdevindrà un centre de referència de la Creació i la Innovació Social i Tecnològica, un aparador de creativitat emergent i projectes d'innovació socioeconòmica. Serà el 19 d'abril, a les 17 h.

Febrer, resum de les accions innovadores del mes

Aquest és el resum de les activitats i propostes innovadores que nosaltres o agents col·laboradors de Sant Feliu hem dut a terme el mes de febrer. La més destacada d'elles, la participació d'Allergeneat al Mobile World Congress (MWC), a la secció d'emprenedoria i startups 4 Years From Now (4YFN) del sector de la salut i el benestar. Allergeneat és el projecte guanyador de l'edició 2017 del programa Yuzz/Explorer Sant Feliu. A més, Quim Sánchez, el creador i co-impulsor amb José María Falcón, ens va explicar les seves impressions i projectes de futur immediat d'Allergeneat en una entrevista.

12