Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2019 21:17:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  Resum de notícies mensuals

  Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
  Sant Feliu Explorer Space premia Nixi For Children amb un viatge a Silicon Valley

  Tomàs Lòbez Pérez guanya Explorer Sant Feliu 2019 i aconsegueix una plaça per viatjar a San Francisco amb 55 emprenedors més del programa Explorer que impulsa el Banc Santander a través de Santander Universidades, amb la coordinació del CISE i el recolzament de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

  RSInnova, últimes sinèrgies i aliances a Sant Feliu!

  El projecte RSInnova està arribant ja al final de la seva trajectòria a Sant Feliu! Tot i així, aquesta iniciativa continua buscant sinèrgies i col·laboracions entre emprenedors i empreses.

  Sant Feliu participa a la primera trobada "Mujeres, Innovación y Ciencia"

  Sant Feliu és una de les ciutats innovadores que conformen la Red Innpulso (Red de Ciudades de la Ciencia y la Innovación). Per aquest motiu i amb l'objectiu d'impulsar la igualtat d'oportunitats i la participació de les dones en el món científic, Lidia Muñoz, regidora de Dones i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Feliu, va participar a la primera trobada "Mujeres, Innovación y Ciencia".

  Arrenca la setena edició del programa d'emprenedoria Explorer "Jóvenes con ideas"

  Comencem una nova edició d'Explorer Sant Feliu. El passat dimarts 29 de gener, donàvem la benvinguda a CO-Innova Sant Feliu als 58 emprenedors i emprenedores d'entre 18 i 31 anys que participaran en aquesta nova edició. 

  Minuts.cat: "Aprèn, comparteix i connecta a Sant Feliu"

  Sota el lema "Sant Feliu, ciutat col·laborativa i smart", Minuts.cat va arribar a Sant Feliu el passat mes setembre com un projecte innovador i diferent, que proposa noves formes d'interacció entre veïns, entitats i grups de la ciutat a través d'intercanvis d'experiències, on tots els participants guanyen. 

  PrimeraRetrocés ràpidAnterior
  123
  SegüentAvanç ràpidDarrera