Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/04/2020 07:09:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Resum de notícies mensuals
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
Continua a CO-Innova Sant Feliu la col·laboració amb la iniciativa ciutadana de www.coronavirusmakers.org

El divendres 26 de març s'iniciava l'activitat, a la Torre  del Roser, del punt de recepció, muntatge i distribució dels components per a la fabricació de Equips de Protecció Individual (EPIs) que estan portant a terme des de la xarxa CoronavirusMakers Catalunya, en concret viseres de mascaretes de protecció per a personal sanitari que treballa en primera línia per a controlar la pandèmia de COVID-19.

CO-Innova forma part dels laboratoris ciutadans distribuïts per frenar la corba.

CO-Innova Sant Feliu forma part dels laboratoris d'innovació social digital que han participat en l'experimentació, col·laboració i innovació ciutadana a través de la co-creació d'iniciatives de manera col·laborativa en condicions d'aïllament.

Les noies del Technovation Girls segueixen treballant els seus projectes

Una de les competències i habilitats que han de tenir els emprenedors és l'adaptació al canvi i com transformar les circumstàncies adverses en oportunitats. Doncs això és just el que estan fent els grups de noies que participen al projecte Technovation Girls de Sant Feliu: substituir les sessions presencials de treball per sessions de treball en línia, amb l'ajut d'eines tecnològiques com Google Hangouts o Zoom.

Col·laboradors de CO-Innova_LAB en el sector gaming que continuent treballant

Continuant amb l'esperit après amb les formacions i assessoraments a CO-Innova Sant Feliu com a pre-acceleradora de videojocs, els mentors de l'associació Freedom Games i els seus alumnes en pràctiques, treballen des de casa i amb els mitjans dels quals disposen per tal de seguir preparant els dos projectes de videojocs que ja s'estaven desenvolupant a la Torre del Roser.

El club de makers de Sant Feliu lluitant contra el COVID19

Donades les circumstàncies que estem vivint, amb l'augment de casos d'infecció per coronavirus, per donar resposta a la manca de material hospitalari que es produirà, s'estan generant algunes iniciatives d'innovació ciutadana. El Club de Makers de Sant Feliu participarà en una relacionada amb el desproveïment de respiradors i que han impulsat diferents professionals per tal que cap hospital tingui falta d'aquests aparells vitals en aquests moments.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
1234
SegüentAvanç ràpidDarrera