Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Resum de notícies mensuals
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
L'Ajuntament de Sant Feliu al Congrés de Govern Digital

Els propers 17 i 18 de setembre tindrà lloc a l'Auditori AXA el Congrés de Govern Digital; un fòrum de debat de referència a Catalunya en l'àmbit de la transformació digital de les administracions públiques on l'Ajuntament de Sant Feliu hi serà present.
 

Sant Feliu Explorer Space premia Nixi For Children amb un viatge a Silicon Valley

Tomàs Lòbez Pérez guanya Explorer Sant Feliu 2019 i aconsegueix una plaça per viatjar a San Francisco amb 55 emprenedors més del programa Explorer que impulsa el Banc Santander a través de Santander Universidades, amb la coordinació del CISE i el recolzament de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

RSInnova, últimes sinèrgies i aliances a Sant Feliu!

El projecte RSInnova està arribant ja al final de la seva trajectòria a Sant Feliu! Tot i així, aquesta iniciativa continua buscant sinèrgies i col·laboracions entre emprenedors i empreses.

Sant Feliu participa a la primera trobada "Mujeres, Innovación y Ciencia"

Sant Feliu és una de les ciutats innovadores que conformen la Red Innpulso (Red de Ciudades de la Ciencia y la Innovación). Per aquest motiu i amb l'objectiu d'impulsar la igualtat d'oportunitats i la participació de les dones en el món científic, Lidia Muñoz, regidora de Dones i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Feliu, va participar a la primera trobada "Mujeres, Innovación y Ciencia".

Arrenca la setena edició del programa d'emprenedoria Explorer "Jóvenes con ideas"

Comencem una nova edició d'Explorer Sant Feliu. El passat dimarts 29 de gener, donàvem la benvinguda a CO-Innova Sant Feliu als 58 emprenedors i emprenedores d'entre 18 i 31 anys que participaran en aquesta nova edició. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123
SegüentAvanç ràpidDarrera