Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Resum de notícies mensuals
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
Lliurament de 15 ordinadors a l'Escola Monmany dins del programa de cessió d'ordinadors de l'Ajuntament

Avui s'ha fet el lliurament de 15 ordinadors per l'Escola Monmany, representada per la seva directora  Maribel Castelló i col.laboradors de l'AMPA de l'escola, dins del programa de cessió d'ordinadors de l'Ajuntament a diferents entitats del teixit social de la ciutat.

El projecte 'Urban Lab Sant Feliu' monitoritzarà el trànsit amb una solució de Urbiotica

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha anunciat la incorporació de la solució de monitoratge del trànsit de Urbiotica en el seu projecte de Smart City 'Urban Lab Sant Feliu'. L'objectiu és facilitar la validació i prototipat d'iniciatives de ciutat intel·ligent, dirigides tant a ciutadans com a gestors de serveis.

L'empresa Quadpack dóna 300 viseres protectores per al personal de l'Ajuntament

Des que la pandèmia del COVID19 arribés a la nostra societat, han estat moltes les iniciatives que s'han posat en marxa per part de diferents col·lectius per a ajudar i fer front a la situació.

CodeLearn: l'escola de programació, robòtica i pensament computacional a Sant Feliu de Llobregat

El passat mes de març part de l'equip de Sant Feliu Innova, juntament amb Aitor Rivera, regidor de Innovació i Tecnologies, Joventut i Dret a l'Habitatge van visitar l'espai CodeLearn, una escola de programació, robòtica i pensament computacional ubicada a carrer Laureà Miró, 173 de Sant Feliu de Llobregat.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es mobilitza per a reduir l'escletxa digital

Des que es va decretar l'estat d'alarma al país i els centres educatius van haver de tancar per a donar pas a les classes confinades mitjançant teletreball, el percentatge d'alumnat que s'ha quedat en el camí ha estat especialment alt. La COVID-19 ha posat sobre la taula, i de manera ben clara, com la fractura digital impedeix que alguns alumnes no puguin exercir el seu dret a l'educació per falta de mitjans i capacitació digital, fonamentalment ordinador i connexió a Internet.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera