Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Resum de notícies mensuals
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
Innovació i joventut de Sant Feliu al Congrés de Govern Digital d'enguany

Aitor Rivera, Regidor de Joventut, Noves Tecnologies i Dret a l'Habitatge de l'Ajuntament de Sant Feliu, ha presentat avui la iniciativa "JovApp, com a carnet local en format app" en l'àmbit de serveis proactius del Congrés de Govern Digital.

395 alumnes a les activitats educatives STEAM de CO-Innova Sant Feliu el curs 2018-2019

Arriba setembre i amb ell el nou curs escolar. I, com no podia ser d'una altra manera, aquest any Sant Feliu Innova torna a apostar per la innovació educativa integrant tallers i activitats STEAM al seu catàleg de serveis.
 

SECOT col·laborarà amb l'Ajuntament de Sant Feliu en assessorar persones autònomes, empresàries i emprenedores

Aquest 2019, amb l'objectiu de continuar promovent l'emprenedoria local, l'Ajuntament de Sant Feliu, mitjançant el programa municipal Sant Feliu Innova, ha signat un conveni de col·laboració amb SECOT.

Tomàs Lóbez i el seu projecte Nixi for Children acompanyaran a l'Ajuntament de Sant Feliu a la trobada Innpulso Emprende

Com ja sabeu, Sant Feliu és una de les ciutats innovadores adherida la Red Innpulso. Per aquest motiu, el dia 1 d'octubre participarem a "IV Innpulso Emprende: Encuentro de Alcaldes y Alcaldesas con la Innovación de la Red Innpulso.

Sant Feliu participa a la trobada "IV Innpulso Emprende. Encuentro de alcaldes y alcaldesas con la Innovación"

El projecte Nixi For Children, guanyador d'Explorer Sant Feliu 2019, ha representat avui a Sant Feliu a "IV Innpulso Emprende. Encuentro de alcaldes y alcaldesas con la Innovación", que organitza la Red Innpulso.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera