Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/04/2020 22:21:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

05/02/2019
Lectures: 783
RSInnova, últimes sinèrgies i aliances a Sant Feliu!

El projecte RSInnova està arribant ja al final de la seva trajectòria a Sant Feliu! Tot i així, aquesta iniciativa continua buscant sinèrgies i col·laboracions entre emprenedors i empreses. Amb la responsabilitat social corporativa com a eix central, RSInnova impulsa la innovació social a través del testeig de projectes d'emprenedors a empreses que volen millorar el seu impacte al territori.

Des de novembre, el projecte ha anat creixent i incrementant el seu nombre de col·laboradors a Sant Feliu. Per això, avui fem un repàs de les últimes accions i reunions que s'han dut a terme des de RSInnova! 

El divendres passat, la Mercè Torras es va reunir amb l'Assocació Aliviu i Opacline per dur a terme una nova col·laboració a Sant Feliu. Josep M. Gómez Viu va presentar a la plantilla i familiars d'Opacline un projecte de caire social que consisteix en crear una cistella de productes ecològics que puguin ajudar a prevenir el càncer i a aquelles persones que es troben en tractament. A més, va dur a terme una xerrada de sensibilització sobre la importància de l'alimentació en la prevenció d'aquest tipus de malalties.  

Durant tota la setmana, l'edifici CO-Innova Sant Feliu va estar rebent diferents emprenedors i empreses. Els primers en visitar-nos van ser  l'Emilie Massias de Enmilinea i el Xavier Sospedra de Peixe Software SL. L'Emilie volia testejar les seves càpsules formatives d'autoconeixement, millora de les relacions humanes i estimulació de la creativitat. I així ho farà a la trobada de treballadors de Catalunya i Vigo de Peixe Software a l'abril! Així es va pactar a la reunió de RSInnova, l'emprenedora i l'empresa. L'Emilie testejarà un dels seus tallers de millora de les relacions humanes amb la feina i amb l'equip de treballadors amb la plantilla de Peixe Software a l'Edifici Co-Innova Sant Feliu. 

Fundació Futur també es va sumar al projecte RSInnova. El passat dimecres 30 de gener, l'Efren Garcia, Director d'Innovació i Creativitat de Fundació Futur, va venir a CO-Innova Sant Feliu per dur a terme un seguit de reunions amb startups que treballen l'alimentació per detectar possibles aliances i col·laboracions que reforcin les noves línies i projectes d'innovació social que s'estan engegant des de la Fundació. Així doncs, Flor Consumo Ético, Sobremestres, La Colmena Que Dice Sí i Zero Waste BCN van poder exposar iniciatives innovadores a la fundació.  

A més, les noies de Zero Waste BCN van dur a terme una sessió de sensibilització amb el Sergio Moreno  i la Mercè Torras per tal de reduir la generació de residus i el malbaratament de recursos al Coworking de Sant Feliu! 

Per últim, també ens van visitar la Maria Monzó Llopis i la Cinta Alegria d'Aigües de Barcelona per parlar de futures línies de col·laboració. 

Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Notícies relacionades:

 

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar