Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/05/2020 22:29:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

23/09/2019
Lectures: 572
SECOT col·laborarà amb l'Ajuntament de Sant Feliu en assessorar persones autònomes, empresàries i emprenedores

Aquest 2019, amb l'objectiu de continuar promovent l'emprenedoria local, l'Ajuntament de Sant Feliu, mitjançant el programa municipal Sant Feliu Innova, ha signat un conveni de col·laboració amb SECOT, una associació conformada per voluntaris experts en empresa (directius, sèniors, professionals, empresaris) que ofereixen els seus coneixements en gestió empresarial. Així, totes aquelles persones emprenedores, autònomes i empresàries de Sant Feliu tenen al seu abast un servei gratuït d'acompanyament i orientació per millorar la seva situació professional.

Amb aquest servei, SECOT posa a disposició de l'Ajuntament de Sant Feliu el seu equip per donar suport i assessorament  a les empreses i emprenedors que ho sol·liciten.

A través d'aquesta col·laboració, l'Ajuntament vol fer front als reptes del teixit econòmic  local i treballar diferents aspectes que facilitin al sector empresarial i emprenedor adaptar-se al mercat. Entre ells, destaquen l'orientació estratègia i empresarial, el treball en plans d'empresa i màrqueting, l'anàlisi de viabilitat, llançament i orientació d'empreses de nova creació i acreditació, la implantació i millora del control econòmic, la millora de la gestió empresarial i la internacionalització d'empreses.

SECOT ja ha participat en alguns dels programes d'emprenedoria local que es desenvolupen a CO-Innova Sant Feliu com ara el programa Explorer. Els joves emprenedors van ser acompanyats per voluntaris de SECOT que els assessoraven i guiaven durant el desenvolupament dels seus projectes i plans empresarials. 

Si en voleu més informació, no dubteu en contactar amb Sant Feliu Innova mitjançant l'adreça de correu tic@santfeliu.cat o al telèfon 93 685 80 24

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar