Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/05/2020 22:14:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

26/09/2019
Lectures: 833
Tomàs Lóbez i el seu projecte Nixi for Children acompanyaran a l'Ajuntament de Sant Feliu a la trobada Innpulso Emprende

Com ja sabeu, Sant Feliu és una de les ciutats innovadores adherida la Red Innpulso. Per aquest motiu, el dia 1 d'octubre participarem a "IV Innpulso Emprende: Encuentro de Alcaldes y Alcaldesas con la Innovación de la Red Innpulso", un esdeveniment promotor de l'emprenedoria innovadora celebrat dintre del marc de la Fira South Summit 2019 a Madrid. Aquesta trobada pretén ser el punt de trobada entre alcaldes i alcaldesses i regidores i regidors de les ciutats membres a la xarxa i de les pimes, micropimes i startups més innovadores de cada municipi.  

VI Innpulso Emprende possibilita a cada ciutat participant membre de la xarxa presentar un projecte amb un alt component emprenedor en innovació i que presenti solucions innovadores alineades als reptes de l'Estratègia 2020 o els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). En el cas de Sant Feliu, l'explorer Tomàs Lóbez i el seu projecte Nixi For Children acompanyaran a Aitor Rivera, Regidor en Innovació i Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu, i Pablo Muiño, responsable tècnic a Sant Feliu Innova, a l'acte.

Aquesta trobada suposa una oportunitat per a que emprenedors promocionin i dotin de visibilitat els seus projectes a altres municipis, possibles agents inversors i mercats potencials. Tomàs Lóbez ho haurà d'aprofitar i presentar Nixi for Children, el projecte que va resultar guanyador d'Explorer Sant Feliu 2019, una iniciativa d' experiències de realitat virtual i vídeo 360º dirigides a pacients pediàtrics i familiars que té per objectiu d'ajudar a desenvolupar relacions emocionals positives amb els hospitals, a l'Elevator Pitch del South Summit. Comptarà amb només quatre minuts i ho haurà de fer en anglès i sense cap suport digital.

El passat mes d'abril, el projecte Nixi For Children va passar a un pla pràctic a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, on es van dur a terme assajos clínics. Aquesta iniciativa consisteix en un kit virtual gratuït pels pacients i famílies que conté les eines necessàries per afrontar el dia de la intervenció quirúrgica sabent en tot moment el que passarà durant el procés. El kit està conformat per un visor que permet accedir a la realitat virtual i conèixer al Nixi, guia dels nens per totes les ubicacions per les que han de passar durant les operacions, a través d'un telèfon mòbil; una guia de consells i recomanacions i un llibre d'activitats, que ajuda als pares a detectar què és el que més inquieta o preocupa als nens.

Red Innpulso atorgarà dues distincions: una al projecte més innovador i una altra al projecte amb major projecció de futur. També s'entregarà un reconeixement especial al projecte més influencer. Les tres pymes, micropymes i/o startups premiades a la trobada VI Innpulso Emprende comptaran amb un espai rotatori de promoció en el marc del South Summit 2019. Disposaran d'un stand per exposar els seus productes i/o serveis al públic general assistent a la fira.

Aquest actuació s'emmarca en la promoció que des de Sant Feliu, i aprofitant la Red Innpulso, es posa a l'abast de la comunitat emprenedora innovadora local. El 2017 l'Ajuntament de Sant Feliu va presentar a Madrid a l'startup local Compartia i el 2018 a l'aplicació Allergeneat, millor projecte Yuzz Sant Feliu a l'edició de 2017 i de l'espai de co-treball Creus36, que va rebre el premi al projecte més innovador atorgat per la Red Innpulso.

Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar